Acasă Laptopuri Dell Alienware Area 51M R2

Alienware Area 51M R2

123
0
Alienware Area 51M R2

Sumar Alienware Area 51M R2:

Mulți producători care produc laptopuri pentru jocuri s-au concentrat pe a le face mai subțiri și mai ușoare cu fiecare iterație. Este un lucru bun, deoarece majoritatea laptopurilor de jocuri din zilele noastre nu trebuie să fie foarte voluminoase pentru a gestiona cele mai noi jocuri și pentru a scoate cadre mari.

Dell a făcut, de asemenea, ceva similar cu gama sa Alienware. Cu toate acestea, Alienware Area 51M R2 este o rasă diferită. Nu este unul dintre acele laptopuri de joc subțiri și ușoare. Este un monstru și reprezintă un callback la vremea în care laptopurile pentru jocuri erau imense și groase.

Dar cât de puternică este această mașinărie? Ei bine, folosim Alienware Area 51M R2 de ceva timp acum și iată ce părere avem despre asta.

Design & construcție

Scoaterea Alienware Area 51M R2 din cutia sa m-a făcut să mă întreb „De ce ar cumpăra cineva asta?” De fapt, îl puteți numi „desktop portabil” spre deosebire de laptop. Este un sistem masiv care cântărește peste 4 kg, plus cele două adaptoare de putere de dimensiuni gigantice.

Alienware Area 51M R2
Alienware Area 51M R2

Designul acestei mașini cheamă jocurile. Nu este obositor de îndrăzneț sau izbitor cu culori ciudate de roșu și negru. În schimb, are o vopsea albă, cu tone de iluminări RGB. Există RGB pe tastatură, trackpad și în partea din spate a aparatului. Din nou, nu-l face să pară ciudat, dar are cu siguranță un aspect futurist care va crește în timp. Îmi place, de asemenea, modul în care culoarea albă mată este netedă la atingere.

VEZI ȘI:  Razer Blade 15

Display

Unitatea Alienware Area 51M R2 pe care am folosit-o a venit cu un afișaj 1080p 300Hz. Un panou cu o rată de reîmprospătare mai mare, ca acesta, este un cadou pentru jucători și mi-a plăcut foarte mult să joc jocuri pe el. Desigur, ar fi fost minunat să ai mai mulți pixeli, dar 2080 Super nu este învățat pentru a gestiona în mod corespunzător 1440p la o rată de reîmprospătare ridicată. Va trebui să așteptăm laptopurile mai noi din seria RTX 30 pentru asta.

Alienware Area 51M R2
Alienware Area 51M R2

Atingerea unor rate de cadre mai mari va depinde în totalitate de titlurile pe care încercați să le jucați. Jocuri precum Apex Legends, Valorant și Overwatch s-au simțit incredibil, dar a trebuit să reduc setările pentru titluri AAA mai exigente precum Red Dead Redemption 2, Control și multe altele. Aveți opțiunea de a alege între un panou 1080p sau un 4K, așa că vă sugerăm să alegeți unul în funcție de nevoile dvs. Profesioniștii creativi ar trebui cu siguranță să aleagă opțiunea 4k dacă bugetul le permite. Toate măsoară 17,3 inci, deci alegeți doar rezoluția și rata de reîmprospătare.

Specificații și performanță

Toate variantele Alienware Area 51M R2 sunt înarmate până în dinți și sunt semnificativ mai bune decât majoritatea celorlalte laptopuri de jocuri care folosesc, să zicem, un GPU Max-Q care are o putere grafică totală (TGP) mai mică. Varianta pe care am ajuns să o revizuiesc a fost alimentată de un procesor Intel i9-10900K, un RTX 2080 Super GPU, 32 GB RAM și un SSD de 1 TB. Împreună cu un senzor Tobii de urmărire a ochilor și un panou cu o rată de reîmprospătare ridicată, ne uităm la o mașină super scumpă.

VEZI ȘI:  Alienware M15 R4 2021

În ceea ce privește performanța, Alienware Area 51M R2 distruge fiecare joc pe care i-l oferi. Adică, jocul este pentru ceea ce a fost construit 51M R2 și o face excelent. Puteți arunca orice titlu AAA modern asupra acestuia și îl va rula la o grafică maximă și va menține totuși rate de cadre ridicate.

Tastatură și trackpad

Tastatura de pe Area 51M R2 este excelentă cu o deplasare și o simțire bună a tastelor. De fapt, este perfect și pentru jocuri. Nu am conectat niciodată o tastatură externă și am folosit-o de-a lungul timpului pe care l-am avut pentru examinare. Chiar și tastarea pe aceasta este plăcută. Iubitorii RGB se vor bucura absolut personalizând iluminarea și jucându-se cu gama de culori.

Alienware Area 51M R2
Alienware Area 51M R2

Trackpad-ul este relativ mic pentru un laptop de această dimensiune, dar este destul de bun. Este alimentat de drivere Windows Precision și funcționează foarte bine. Jucătorii vor conecta întotdeauna un mouse extern, deci credem că este bun pentru alte utilizări normale. Fără plângeri aici!

Durata de viata a bateriei

Bateria din interiorul Alienware Area 51M R2 este o unitate de 90 de wați oră, dar, din păcate, nu reușește să mențină acest laptop în viață pentru o lungă perioadă de timp. Nu vă va dura mai mult de 2 ore, chiar și folosindu-l pentru munca de birou. Nu ar trebui să jucați jocuri cu bateria, deoarece, ei bine, componentele interne sunt incredibil de puternice și probabil vor ucide bateria în câteva minute.

Tocmai de aceea nu puteți folosi acest laptop pentru jocuri atunci când sunteți doar pe baterie. Și asta îl face să nu fie atât de portabil, cel puțin pentru jocuri. Doar configurați-l ca înlocuitor de desktop și veți fi bine.

VEZI ȘI:  Huawei MateBook X Pro (2021)
Alienware Area 51M R2
Alienware Area 51M R2

Ultimul cuvânt

Per ansamblu, Alienware Area 51M R2, deși vă va costa mulți bani, este unul dintre cele mai bune laptopuri de jocuri pe care le puteți cumpăra chiar acum. Da, este scump și probabil mult mai voluminos decât v-ați imaginat, încă face ceea ce este conceput să facă – jucați jocuri. Și o face foarte bine și se poate descurca cu toate titlurile AAA moderne.

Deci, dacă sunteți pe piață pentru a cumpăra o mașină de jocuri pentru a juca tot felul de jocuri în 2021, atunci aceasta este cu siguranță o opțiune excelentă dacă vă puteți permite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here