Acasă PC Dell Alienware Aurora R11 2020

Alienware Aurora R11 2020

172
0
Alienware Aurora R11
Alienware Aurora R11

Specificații Alienware Aurora R11 :

Desktop Class Gaming, Tower
Processor Intel Core i9-10900K
Processor Speed 3.7 GHz
RAM (as Tested) 64 GB
Boot Drive Type SSD
Boot Drive Capacity (as Tested) 2 TB
Secondary Drive Type Hard Drive
Secondary Drive Capacity (as Tested) 2 TB
Graphics Card Nvidia GeForce RTX 3090
Operating System Windows 10 Home

 

Alienware Aurora R11 este o renovare a componentelor Aurora R10 pe care am analizat-o anul trecut, un desktop de jocuri personalizabil construit pe același șasiu. Unitatea de 4.369,99 USD pe care am primit-o pentru revizuire este o configurație intenționată, cu procesor Intel Core i9, GPU Nvidia GeForce RTX 3090, 64 GB de memorie și 4 TB de stocare. Cu toate acestea, puteți obține o configurație mult mai accesibilă, având în vedere prețul de pornire al desktopului de 872,19 $. Unitatea noastră de test încărcată a rupt în mod previzibil graficele de jocuri și nu puteți contesta cifrele sale din jocuri 4K de peste 100 fps. Carcasa rămâne unică și întoarce privirile, deși structura din plastic și interiorul ascuns, neatractiv din metal gol sunt mai greu de vândut la acest preț. Desktop-urile de tip boutique atractive precum Origin PC Neuron pot fi mai atrăgătoare la acest preț, dar dacă vă place designul exterior și ideea unei achiziții plug-and-play, Aurora R11 vi-l oferă.

Fantoma jocurilor PC-uri viitoare?

Aspectul carcasei Alienware este atrăgătoare, deși nu este nouă pentru noi – Aurora R10 pe bază de AMD Ryzen, revizuită în 2019, a folosit același șasiu. Stilul este inspirat de SF, un aspect bine definit și îndrăzneț, cu fața sa de tip turbină, porțiuni strălucitoare și forma unică. Aceasta este schema de culoare albă a șasiului „Lunar Light”; iar un design „Dark Side of the Moon” de culoare gri închis este opțional.

Alienware Aurora R11 front view

Nu va fi pe placul tuturor, dar apreciez designul. Semnalează că este un desktop pentru jocuri, dar are o estetică coezivă în minte, mai degrabă decât să aplice o geometrie agresivă și lumini grozave pe o cutie. Alienware Aurora R11 s-ar putea infiltra cu ușurință într-o emisiune TV sau film SF – sau lângă PlayStation 5. recent dezvăluit. În mod clar, Alienware și Sony cred că acesta este aspectul viitorului.

Alienware Aurora R11 angle view

Carcasa pare la prima vedere puțin mai mare decât este, dar se vede destul de compactă atunci când faceți un pas înapoi. Este o construcție MicroATX care se rotunjește spre față, atât în lățime, cât și în înălțime. Din punct de vedere tehnic, un turn mediu, nu este prea departe de o carcasă de dimensiuni mari, pe latura mai înaltă la 18,9 x 8,8 x 17 inci (HWD). Origin PC Neuron este un turn mediu mai scurt la 15,6 x 7,1 x 6,3 inci, în timp ce super-subțire MSI MEG Trident X măsoară 15,6 cu 5,1 pe 15,1 inci.

VEZI ȘI:  HP OMEN 30L Desktop

Alienware Aurora R11 front ports

Carcasa este, de asemenea, plină de porturi. Panoul frontal, în centrul inelului LED, conține trei porturi USB 3.1 Type-A, un port USB-C și mufe pentru căști și microfon. În spate, placa de bază oferă șase porturi USB 2.0, patru porturi USB 3.1, un alt port USB-C, o mufă Ethernet și mufe audio. Porturile de ieșire video sunt oferite grație plăcii grafice, care vine cu trei conexiuni DisplayPort și un port HDMI.

Alienware Aurora R11 rear ports

Componentele: un interior mic cu putere mare

Devine mult mai clar că aceasta este o versiune MicroATX când deschideți carcasa. Accesul la interior este foarte ușor, și fără scule. Există două comutatoare de blocare glisante în spate și un șurub de demontat, situat pe un mâner negru. Procedând astfel și apoi trăgând de mâner, eliberați panoul din partea stângă, astfel încât să îl puteți trage. Spațiul deschis real pentru componente este mult mai mic decât ar părea din exterior; aproximativ trei centimetri în față și în partea inferioară și până la șase centimetri în partea de sus sunt doar o parte a exteriorului din plastic.

Alienware Aurora R11 interior

Acest lucru lasă un compartiment relativ mic pentru componente. Sursa de alimentare este amplasată pe o ușă batantă, o metodă de economisire a spațiului pe care am mai văzut-o înainte, care este în cea mai mare măsură inteligentă și doar puțin supărătoare pentru lucrul în interiorul carcasei. Scoaterea acestuia dezvăluie restul pieselor, care în configurația noastră de 4.369,99 USD includ un procesor Intel Core i9-10900K, 64 GB de DDR4, placa grafică GeForce RTX 3090, o unitate SSD de 2 TB M.2 și un hard disk de 2 TB. . Există zeci de alte combinații posibile, deoarece Dell vă permite să personalizați aproape fiecare aspect la comandă.

Alienware Aurora R11 expansion slots

Dacă aveți cunoștințe despre componentele PC-ului, veți ști că aceste părți reprezintă cele mai noi și mai puternice de la Intel și Nvidia. Aceasta este o configurație extrem de performantă, dacă asta nu era evident din preț și este una dintre primele noastre oportunități de a testa puternicul RTX 3090. Este, de asemenea, exagerat chiar și pentru jucătorii hardcore. (Cipurile Core i9 au un randament scăzut pentru jocuri, iar feedback-ul timpuriu arată că RTX 3090 nu este atât cu mult mai rapid decât RTX 3080 în rata de cadre.) Așadar, aș recomanda această configurație scumpă doar pentru profesioniști care au de-a face cu funcții media și 3D care utilizează imensul serviciu de memorie grafică de la RTX 3090.

VEZI ȘI:  Alienware Aurora Ryzen Edition R10 2021

Alienware Aurora R11 slot brackets

Având în vedere prețul unității noastre de testare, trebuie subliniat faptul că vizual interiorul acestui sistem este mult mai utilitar și mai puțin atractiv decât exteriorul. Acesta este un desktop produs în serie, menit să fie plug-and-play, așa că nu mulți proprietari ar ajunge să deschidă vreodată turnul. Există și alte opțiuni dacă preferați un sistem cu un interior realizat pentru a fi văzut. Masivul GeForce RTX 3090 de 12,3 inci, de asemenea, abia se potrivește pe adâncimea din spate în față a acestui turn, rulând aproape de la capăt la cap – dar se potrivește!

Ratele de cadre pe care Aurora R11 le atinge în aceste jocuri sunt ceea ce ați aștepta de la aceste configurații și la acest preț, dar sunt încă impresionante. Acest lucru este valabil mai ales la rezoluția 4K, unde acest sistem oferă peste 100 fps, în timp ce celelalte GPU-uri abia ajung la 80 fps. Jocurile 4K cu o rată de reîmprospătare ridicată sunt încă tărâmul celor mai entuziaști, de elită, dar RTX 3080 și RTX 3090 îl fac mult mai fezabil, pentru aproximativ același cost ca GPU-urile din seria RTX 2000 care nu au putut să-l pirateze la 4K .

Alienware Aurora R11 case lights

Posibilitatea de a juca jocuri single-player la rezoluție 4K la o valoare de peste 60 fps este cu siguranță o nouă paradigmă.

Bineînțeles, și jocurile competitive multiplayer beneficiază de performanțe suplimentare. Rularea testului de referință încorporat în Rainbow Six: Siege, Aurora R11 a avut o medie de 116 fps la 4K, 183 fps la 1440p și 213 fps la 1080p.

O opțiune Plug-and-Play puternică

VEZI ȘI:  Apple iMac 27 Inch (2020)

Acest lucru mă duce la punctul meu de vedere general despre Alienware Aurora R11. Din punct de vedere al performanței, această configurație este incredibil de impresionantă. Alienware știe că a trimis o platformă de benchmark-boosting care oferă o putere maximă mai degrabă, decât o configurație scumpă, așa că ar trebui să fie evident că acest desktop nu trebuie să fie atât de scump. Alegerea suplimentelor precum 64 GB RAM și o cantitate mare de stocare maximizează doar prețul aici și nu este necesar pentru performanțe remarcabile de joc.

Alienware Aurora R11 side view

Ca un computer desktop, fără a lua în considerare componentele specifice de elită din unitatea noastră, acesta este încă un sistem plăcut. Noutatea designului s-a calmat puțin și mi-aș dori ca interiorul să fie mai ușor de manevrat și de privit. Dacă veți cheltui peste 4.000 de dolari pentru un computer desktop, cred că ar fi greu să găsesc un cumpărător care să nu dorească mai degrabă un interior mai curat, mai atractiv, probabil unul vizibil printr-un panou de sticlă. Designul Aurora este răcoros și unic, dar este încă o construcție din plastic, fără o modalitate de a-ți arăta componentele fanteziste.

Dacă optați pentru o configurație la un preț mai mic, sistemul devine mai potrivit. Origin PC Neuron este unul dintre amestecurile noastre preferate de performanță și atracție vizuală, menținând premiul Editors ‘Choice în această gamă de prețuri. Și alți producători de tip boutique, cum ar fi Maingear și Falcon Northwest, oferă sisteme atractive ale căror interioare, chiar și pe platformele lor de bază, suflă utilitatea de metal pur și plină a interiorului Aurorei.

Pro :

  • Poate fi configurat la prețuri accesibile sau cu componente de ultimă generație
  • Unitatea noastră CPU Intel Core i9 și Nvidia GeForce RTX 3090 sunt capabile să depășească 100 fps la 4K
  • Design carcasă modernă și îndrăzneață

Contra :

  • Configurația noastră de test este foarte scumpă
  • Carcasă din plastic cu interior acoperit, restricționat, o alegere grea în comparație cu alternative mai ieftine.

Deci…

Alienware Aurora R11 este un desktop de jocuri extrem de configurabil, cu un design unic, iar configurația noastră super-puternică este capabilă să obțină cifre de top. Cu toate acestea, marii consumatori pot prefera un șasiu care arată componentele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here