Acasă PC Dell All-in-One Dell Inspiron 27 7000

All-in-One Dell Inspiron 27 7000

118
0
Dell Inspiron 27 7000

Sumar All-in-One Dell Inspiron 27 7000 :

Cu cadrele înguste și un design nou și elegant, aspectul minimalist All-in-One Dell Inspiron 27 7000 îi permite să se integreze perfect în aproape orice spațiu de locuit, indiferent dacă este vorba de o bucătărie, dormitor, cameră de zi, birou sau dormitor de cămin. Afișajul său de 27 inch, standul deschis și difuzorul stereo în stil soundbar îi oferă aspectul unui televizor modern.

Configurație All-in-One Dell Inspiron 27 7000:

Preț al celui revizuit $950
PC CPU 1.6GHz Intel Core i5-10210U
Memorie 8GB SODIMM 2.67GHz
GPU Nvidia GeForce MX110
Stocare 256GB SSD+1TB HDD, 1 x SD card slot
Porturi 3x USB-A, 1x USB-C, audio jack, 1x HDMI in, 1x HDMI 1.4 out
Rețea Ethernet, Bluetooth 4.1
Sistem de operare Windows 10 Home 1903

 

Începând cu 950 USD, All-in-One Dell Inspiron 27 7000 este disponibil în negru lucios și argintiu metalic, cu un afișaj non-touch. Configurațiile disponibile depind de locul în care locuiți: în SUA, acestea includ procesoare Core i7 sau i5, grafică discretă integrată sau Nvidia MX110, memorie de 8 GB sau 12 GB, un SSD de 256 GB plus unitatea de hard disk de 1 TB sau SSD de 512 GB, precum și un ecran tactil opțional. În Australia și Marea Britanie, configurațiile sunt aceleași, dar în loc de 12 GB RAM puteți obține 16 GB, iar componentele din configurațiile de bază diferă.

Unii furnizori de echipamente all-in-one fac compromisuri pentru a face PC-urile mai subțiri. În acest caz, asta înseamnă că Dell folosește un procesor de laptop de mică putere, necesar pentru a menține căldura scăzută, în comparație cu concurenți precum HP Pavilion 27. All-in-One Dell Inspiron 27 7000 folosește și un procesor grafic discret discret, MX110, care este un pas în spate după grafica integrată Intel UHD 620/630. Dar, dacă intenționați să jucați jocuri, memoria video de 2 GB care vine cu MX110 vă permite să îndepliniți cerințele minime pentru multe dintre ele.

VEZI ȘI:  Falcon Northwest Talon

All-in-One Dell Inspiron 27 7000 folosește, de asemenea, versiunea procesoarelor Intel din generația a 10-a care utilizează tehnologia de ultimă generație (Comet Lake), mai degrabă decât tehnologia actuală Ice Lake. Tot ce trebuie să știți cu privire la acest lucru în acest context este că revendicările de marketing „a 10-a generație” nu sunt un punct important de vânzare.

Din păcate, dacă încercați să respectați un buget de sub 1.000 USD, nu puteți obține configurația de 12 GB, care este cantitatea minimă de memorie pe care o putem recomanda cu adevărat – 8 GB pot fi foarte puțin chiar dacă sunteți doar un utilizator greu de Chrome. Unii producători oferă o opțiune de 12 GB sau 16 GB în loc de un ecran tactil sau grafică discretă, ambele putând fi mai puțin importante decât mai multă memorie.

Dell vinde, de asemenea, modele mai puțin costisitoare de 24 inci, Inspiron 24 5000 și Inspiron 24 3000. Un afișaj de 24 inci este destul de mic pentru adulți, dar este o dimensiune bună pentru copii.

Deși ecranul are 27 de inci, baza deschisă pe care stă nu ocupă mult spațiu. Lasă spațiu sub monitor, unde o tastatură și un mouse se pot ascunde. Pentru studenți, acest spațiu suplimentar permite spațiu pentru teme sau un loc pentru cărți. Se poate înclina înapoi până la 25 de grade, dar la fel ca majoritatea AIO-urilor, nu îl puteți ridica sau coborî.

Pe spate, All-in-One Dell Inspiron 27 7000 are o mulțime de porturi pentru a se potrivi cu aproape orice nevoie. Intrarea HDMI este utilă dacă doriți să o utilizați ca un monitor conectat la o consolă de jocuri – de exemplu, se potrivește perfect pentru un Nintendo Switch. A avea toate porturile pe spate nu este optim, deoarece USB-urile folosite frecvent și slotul pentru card SD pot fi greu de accesat dacă biroul este aglomerat.

VEZI ȘI:  Alienware Aurora R11 2020

La fel ca multe multifuncționale actuale, PC-ul dispune de o soluție fizică de confidențialitate a camerei web; în acest caz, o cameră web pop-up care se retrage în ecran atunci când nu este utilizată. Acest lucru poate adăuga o oarecare liniște sufletească pentru oricine este preocupat de securitatea personală. Camera este ascunsă atât de bine încât poate fi dificil de găsit prima dată dacă nu știi unde să cauți. Include o cameră IR pentru conectare sigură cu Windows Hello și este completată de o configurare cu patru microfoane pentru chat video și utilizare Cortana.

Pentru a spori sunetul relativ slăbuț al difuzoarelor stereo de 5 wați și a ecranului cu o luminozitate mică (250 nits maxim) – ambele tipice pentru echipamentele multifuncționale ieftine – vine cu suita Dell de utilități software „Cinema” : CinemaColor, CinemaStream și CinemaSound. CinemaColor compensează în mod esențial dezavantajele monitorului prin utilizarea presetărilor profilului color pentru a optimiza modul de afișare a conținutului video, în timp ce CinemaSound (bazat pe Waves MaxxAudio Pro) efectuează ajustări similare pentru sunet. CinemaStream folosește instrumente de bază de gestionare a rețelei pentru a se asigura că fluxul de date devine prioritar, pentru a minimiza erorile cauzate de conexiunea wireless pentru video și muzică.

Ca și în cazul tuturor desktopurilor bugetare, tastatura și mouse-ul cu fir sunt proiectate pentru a arăta mai bine decât sunt. În acest caz, par destul de ieftin construite și nu-mi pot imagina că vor supraviețui mult timp în utilizarea zilnică. Chiar și doar apăsând prea tare pe bara de spațiu, tastatura se flexează. Puteți cumpăra una dintre opțiunile premium ale tastaturii și mouse-ului Dell începând de la 99 USD, dar puteți obține mouse și tastaturi wireless mai bune de la terți, atât timp cât nu vă deranjează că nu se potrivesc estetic cu sistemul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here