Acasă Smartwatch Apple Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

123
0
Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 face parte din ultima generație de ceasuri inteligente Apple, cu un afișaj always-on, cipul S6, un altimetru always-on și monitorizarea oxigenului din sânge, la un preț de 399 USD.

Anunțat în septembrie 2020, Watch Series 6 este unul dintre cele mai noi ceasuri Apple din gama Apple, dar se apropie de mijlocul ciclului său de produse. Apple tinde să lanseze noi modele Apple Watch în fiecare septembrie și nu există nici un motiv pentru a sugera că un nou Apple Watch Series 7 nu va fi lansat în această toamnă.

Există semne timpurii ale unui Apple Watch Series 7 care va ajunge mai târziu în acest an, cu o serie de îmbunătățiri și îmbunătățiri, dar lansarea acestui dispozitiv este la jumătate de an distanță. Acest lucru înseamnă că este încă un moment bun pentru a cumpăra Watch Series 6 pentru marea majoritate a oamenilor, însă unii clienți ar putea prefera acum să aștepte până la sosirea unui nou model în toamnă.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

În timp ce Watch Series 6 este cel mai complet ceas inteligent de ultimă generație pentru cei care doresc funcții precum monitorizarea oxigenului din sânge, ECG, un afișaj always-on și mai multe finisaje premium, utilizatorii care caută o opțiune mai accesibilă ar trebui ia în considerare Apple Watch SE. Începând de la 279 USD, Apple Watch SE oferă multe caracteristici cheie Apple Watch, cum ar fi un senzor optic de ritm cardiac și detectarea căderilor, dar la un preț mai mic, care echilibrează funcționalitatea și accesibilitatea.

Pe de altă parte, dacă prețul este principala dvs. preocupare și nu aveți nevoie de funcții avansate de sănătate, Apple Watch Series 3 poate fi mai potrivit decât Watch Series 6 de 399 $, deoarece oferă multe dintre caracteristicile principale ale Apple Watch la doar 199 $ . Există unele compromisuri cu Apple Watch Series 3, deoarece este un model mult mai vechi, cum ar fi un afișaj mai mic, un chipset mai vechi și lipsa unei busole, detectarea căderilor, ECG și monitorizarea oxigenului din sânge.

Apple Watch Series 6, lansat în septembrie 2020, este iterația actuală a Apple Watch lansată inițial în 2015. Apple Watch Series 6 are un design identic cu seria 5, dar există câteva caracteristici notabile legate de sănătate, împreună cu un cip mai rapid pentru performanțe mai bune.

VEZI ȘI:  Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Există un nou senzor în Watch Series 6 care permite monitorizarea oxigenului din sânge care măsoară saturația oxigenului din sânge pentru o mai bună înțelegere a fitnessului și a sănătății. Atunci când nivelurile de saturație cu oxigen (cunoscută și sub numele de SpO2) scad, poate fi un semn al unei boli grave.

Monitorizarea oxigenului din sânge este activată prin intermediul a patru grupuri de LED-uri roșii, verzi și cu infraroșu, împreună cu patru fotodiode pe partea din spate a Apple Watch, care măsoară lumina reflectată înapoi din sânge. Un algoritm personalizat inclus în noua aplicație Oxigen din sânge măsoară oxigenul din sânge între 70 și 100%. Testarea la cerere este disponibilă prin intermediul aplicației, iar ceasul face, de asemenea, ocazional măsurători de fundal atunci când o persoană este inactivă, inclusiv în timpul somnului. Datele sunt disponibile în aplicația Sănătate.

Apple Watch Series 6 continuă să fie disponibil în opțiuni de dimensiuni de 40 și 44 mm și are aceeași carcasă mai subțire și mai mică introdusă în seria 4, împreună cu afișajul OLED Always-On cu consum redus (LTPO) introdus în seria 5. În seria 6, afișajul Always-On este de 2,5 ori mai luminos decât Apple Watch Series 5 atunci când este în aer liber, deci este mai ușor de văzut în lumina puternică a soarelui.

Posesorii Apple Watch pot accesa Centrul de notificări și Centrul de control și pot glisa pentru a schimba fețele… Apple a adăugat, de asemenea, un altimetru mereu pornit, care este mai eficient din punct de vedere energetic , care poate fi văzut în permanență pe ecranul ceasului și oferă informații cu privire la modificările de cotație la o jumătate de metru.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 este rezistent la apă și acceptă achizițiile Apple Pay, precum modelele anterioare, plus că are toate aceleași caracteristici legate de sănătate, pe lângă monitorizarea oxigenului din sânge. Apple Watch Series 6 poate face lucruri precum monitorizarea pașilor parcurși, caloriile arse, scările urcate și ritmul cardiac, plus că poate efectua citiri EKG, urmări somnul, să caute căderile cu detectorul căderilor, să efectueze apeluri de urgență cu SOS și să urmărească sunete prea puternice.

VEZI ȘI:  Huawei Watch 3

La fel ca modelele Apple Watch Seria 5, modelele Seria 6 au suport negru din ceramică și cristal safir și o coroană digitală cu feedback haptic. Digital Crown are senzori încorporați pentru citirile ECG.

Există un cip S6 System-in-Package actualizat în Apple Watch Series 6, care se bazează pe A13 Bionic pe iPhone 11. Este cu până la 20% mai rapid, permițând aplicațiilor să se lanseze cu 20% mai rapid și oferă același lucru durata de viață a bateriei adică pe toată durata de 18 ore. Watch Series 6 oferă o încărcare mai rapidă și poate fi încărcat complet în 1,5 ore. Durata de viață a bateriei a fost îmbunătățită pentru urmărirea antrenamentelor, atât în interior cât și în aer liber.

Nou pentru Watch Series 6 este același cip U1 și antene Ultra Wideband introduse în modelele iPhone 11, despre care Apple spune că permite o locație fără fir cu rază scurtă de acțiune pentru a sprijini noi experiențe, cum ar fi tastele digitale pentru mașini. Apple oferă seria 6 cu funcționalități atât GPS, cât și GPS + LTE. Modelele LTE Apple Watch pot funcționa pe LTE fără un iPhone în apropiere.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Modelele Apple Watch din acest an vin din aluminiu, oțel inoxidabil și titan, iar Apple introduce noi opțiuni de culoare albastru și (PRODUCT) ROȘU pentru modelele din aluminiu. Modelele Apple Watch din oțel inoxidabil sunt disponibile în argintiu și o nuanță de grafit gri închis, în timp ce modelele din titan vin în argintiu și Space Black.

Apple continuă să vândă modele Apple Watch Nike și Apple Watch Hermès, ambele oferind noi opțiuni de bandă. Modelele Nike sunt disponibile doar în aluminiu, în timp ce modelele Hermès vin din oțel inoxidabil.

Alături de Watch Series 6, Apple a introdus Apple Watch SE cu un preț mai mic, care are un preț începând de la 279 USD. Apple Watch SE are un design identic cu Apple Watch Series 6, dar îi lipsesc câteva caracteristici cheie pentru a reduce costurile. Are un cip S5 care era în seria 5, dar îi lipsește un afișaj always-on, vine doar din aluminiu, nu are senzor de oxigen din sânge, nu face citiri EKG, nu are cip U1 și nu acceptă 5 GHz Wifi.

VEZI ȘI:  Xiaomi Mi Band 6

În afară de asta, acceptă toate funcționalitățile de bază Apple Watch, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac, detectarea căderilor, monitorizarea activității, SOS de urgență, asistență Apple Pay, urmărirea somnului, rezistența la apă și multe altele. Vine în opțiuni celulare și GPS la fel ca Seria 6.

Există trei noi opțiuni de bandă Apple Watch în acest an, dintre care două elimină închiderile și curelele. Solo Loop și Braided Solo Loop sunt disponibile în silicon moale, respectiv fire împletite. Fiecare alunecă peste mână și pe încheietura mâinii, Apple oferind nouă opțiuni de dimensionare. Există, de asemenea, o nouă bandă Leather Link care este o versiune reproiectată a Leather Loop.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Cu noile modele Apple Watch și watchOS 7, Apple a introdus o caracteristică de configurare a familiei care le permite copiilor să folosească Apple Watches fără a deține un iPhone. Părinții pot asocia mai multe ceasuri Apple cu iPhone-urile lor în scopuri de gestionare, astfel încât copiii să poată folosi funcțiile de conectivitate, siguranță și fitness ale Apple Watch. Există o experiență specială pentru inele de activitate pentru copii, împreună cu un nou mod Do Not Disturb controlat de părinți, numit Schooltime, pentru a ajuta copiii să rămână concentrați și atenți în timp ce învață.

Modelele Apple Watch Series 6 și Apple Watch SE sunt disponibile pentru cumpărare din magazinul online Apple. Prețurile pentru seria 6 încep de la 399 USD, în timp ce prețurile pentru Apple Watch SE încep de la 279 USD. De asemenea, Apple continuă să vândă Apple Watch Series 3 la prețuri începând de la 199 USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here