Home Smartwatch Apple Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7

0
Apple Watch Series 7

Este probabil ca Apple Watch Series 7 să se lanseze în cursul acestui an, iar leak-urile din jurul noului ceas inteligent de la Apple ne-au dat o idee despre ce să ne așteptăm. Ținând cont de asta, am decis să acumulăm tot ceea ce știm până acum despre Apple Watch Series 7.

Apple Watch a condus segmentul smartwatch premium de când a intrat pe piață. Rivalul său Samsung îi oferă o anumită competiție cu seria sa de ceasuri Galaxy. Cu toate acestea, Galaxy Watch va lua încă câteva iterații pentru a se potrivi cu supremația Apple Watch.

Am văzut deja șase generații ale Apple Watch, iar acum Apple se pregătește pentru a șaptea. Datorită scurgerilor frecvente, am găsit în trecut o cantitate decentă de informații. În această succesiune, a apărut o nouă scurgere care ne oferă o privire exclusivă asupra Watch Series 7.

Leaker-ul sugerează că viitorul Apple Watch va avea margini plate și o nouă culoare verde. De asemenea, am aflat că Apple Watch Series va aduce funcții precum Glucometru, urmărirea actualizată a înotului, monitorizarea alcoolului și multe altele.

Specificații și caracteristici Apple Watch Series 7

Anterior, nu aveam o imagine foarte clară a designului viitorului Apple Watch. Dar acum o facem, deoarece Jon Prosser de pe canalul său de Youtube a aruncat prima privire la Watch Series 7. Apple pare să urmeze un design plat al celor mai recente produse ale sale și același lucru se poate spune despre viitorul Apple Watch.

Apple Watch Series 7

Din ceea ce putem vedea, Watch Series 7 are un ecran plat. Cu toate acestea, nu există nicio schimbare în designul general. Prosser mai spune că cadrele pot deveni și mai mici la următoarea iterație. În afară de aceasta, smartwatch-ul va primi câteva opțiuni noi de culoare.

Câteva rapoarte susțin că viitorul Apple Watch va include monitorizarea glicemiei. Apple a trimis, de asemenea, un sondaj prin care îi întreba pe oameni despre obiceiurile lor de urmărire a sănătății, inclusiv unul care a întrebat dacă folosesc aplicații pentru a monitoriza medicamentele și nivelul zahărului din sânge. Nu numai aceasta, o înregistrare SEC pentru startupul Rockley Photonics relevă includerea așteptată a acestei caracteristici.

Pentru informațiile dvs., Rockley Photonics este o companie din Marea Britanie care proiectează senzori pentru monitorizarea sângelui unei persoane folosind lumina infraroșie. Acești senzori sunt capabili să măsoare glicemia și alcoolul.

Un raport de la Bloomberg indică în plus că Watch Series 7 va avea o urmărire mai avansată a înotului. Am auzit, de asemenea, că va fi un Apple Watch mai robust.

Apple Watch Series 7

Apple a depus un brevet pentru adăugarea unui senzor de lumină pe partea din spate a ceasului. Această lumină ar străluci pe încheietura utilizatorului și ar genera o imagine de câmp a zonei. Imaginea ar conține vene care pot servi ca un ID unic pentru autentificare și deblocarea ceasului.

Apple Watch Series 7 ar trebui să prezinte, de asemenea, un afișaj micro-LED. Această caracteristică trebuia să apară pe iterația actuală, totuși, care nu s-a întâmplat niciodată. Așadar, presupunem că va o vom găsi în viitorul model.

Viitorul ceas inteligent Apple ar avea o actualizare semnificativă a bateriei, cel puțin așa arată un brevet. Acest brevet indică, de asemenea, că bateria ar putea fi adăpostită în curea însăși, prin urmare, dublându-se durata de viață a bateriei smartwatch-ului.

Monitorizarea tensiunii arteriale este o altă caracteristică importantă care se așteaptă să ajungă la Watch Series 7. Apple a câștigat, de asemenea, o depunere a brevetului, și oferă un avantaj în urmărirea stării de sănătate cu monitorizarea încorporată a tensiunii arteriale care încorporează factori de corecție. Samsung Galaxy Watch are deja un sistem de monitorizare a tensiunii arteriale, cu toate acestea, viitorul smartwatch Apple ar trebui să fie mult mai precis.

Apple Watch Series 7

Următorul Apple Watch este, de asemenea, așteptat să dispună de un scaner de amprente bazat pe Touch-ID. De asemenea, am auzit rapoarte despre un scaner de amprente sub afișaj care s-ar ascunde atunci când nu este utilizat.

Un alt brevet detaliază modul în care viitoarele ceasuri inteligente Apple ar putea folosi bateria ceasului inteligent pentru a acționa ca un motor de feedback haptic. Un brevet final spune că un senzor ar fi atașat la Digital Crown, permițându-i să obțină citiri mai precise ale ritmului cardiac.

Lansarea Apple Watch Series 7

Conform scurgerilor și rapoartelor anterioare, Apple Watch Series 7 ar putea fi lansat în septembrie. De obicei, atunci Apple lansează noul său Apple Watch.

Apple Watch Series 7

Preț Apple Watch Series 7

În prezent, nu există informații despre prețurile viitorului Apple Watch. Cu toate acestea, ținând cont de noile caracteristici și de prețurile anterioare, ne așteptăm ca Watch Series 7 să fie disponibil în undeva la 575$ pentru modelul GPS și 685$ pentru modelul GPS și celular.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version