Acasă Laptopuri Dell Dell Latitude 9510

Dell Latitude 9510

130
0
C:\Users\teo\Desktop\site\Dell Latitude 9510.png

Descriere Dell Latitude 9510:

Dell Latitude 9510 este un laptop de business, care vă va putea satisface nevoile de lucru, chiar dacă se schimbă săptămâna viitoare sau un an de acum. Poate chiar acum lucrați de acasă și doriți un laptop cu o mulțime de conexiuni, un sunet bun pentru apeluri de conferință clare, un afișaj mai mare și actualizări de fundal fără probleme la e-mail, calendar și notificări. Dar, în cele din urmă, s-ar putea să aveți nevoie și de un dispozitiv creat pentru mobilitate cu cea mai bună durată de viață a bateriei, o conexiune wireless excelentă care include acces mobil 4G sau 5G și performanțe fiabile, la fel, indiferent dacă este sau nu conectat. Asta veți obține cu Dell Latitude 9510 – un laptop pentru acum și pentru viitor.

Pro:

  • Peste 25 de ore de viață a bateriei
  • Afișaj de 15 inci într-un pachet mic de 1.58 kilograme
  • Disponibil ca laptop sau 2-în-1

Contra:

  • Caracteristicile
  • Calitatea construcției înseamnă un preț de pornire ridicat

Specificații:

Preț model analizat $2,749
Dimensiune display /rezoluție 15-inch 1,920×1,080-pixel touch display
Procesor 1.1GHz Intel Core I7-10810U vPro
Memorie 16GB LPDDR3 2,133MHz (dual channel)
Grafică Intel UHD Graphics
Stocare 512GB NVMe PCIe SSD
Porturi 2x USB-C (Thunderbolt 3), USB-A (3.2 Gen 1), HDMI 2.0 out, audio/mic jack, microSD card slot, SmartCard reader opțional
Rețea Intel Wi-Fi 6 AX201 2×2 802.11ax, Bluetooth 5.1
Sistem de operare Windows 10 Pro
Greutate 1.6kg

Dell Latitude 9510 a fost dezvoltat ca parte a proiectului Intel Athena, un program de co-inginerie axat pe inovații pentru a ajuta cei mai exigenți utilizatori care trebuie să fie incredibil de mobili. La vremea respectivă, Dell a abordat Intel despre asta, însă, programul se concentra pe laptopurile de 13 și 14 inci. Scopul Dell a fost să vă ofere aceeași mobilitate ca acele modele mai mici, dar cu un ecran de 15 inci. Rezultatul este un dispozitiv pe care îl puteți utiliza aproape oriunde – de la birou sau canapea până la o bancă de parc sau o masă cu tavă de avion.

VEZI ȘI:  Huawei MateBook X Pro (2021)

Cu toate acestea, Dell a dorit, de asemenea, ca modelul 9510 să fie o experiență premium completă, asemănătoare liniei sale de notebook-uri XPS, dar cu funcții concepute pentru a atrage utilizatorii de afaceri. De fapt, a fost anunțat alături de XPS 13 actualizat la CES 2020. Această experiență premium vine cu un preț la fel de premium.

Disponibil ca o clapetă tradițională sau ca doi-în-unu, așa cum am testat, prețul începe de la 1.849 USD, dar a fost de 2.749 USD pentru configurația mea. Începe de la 1.252 GBP în Marea Britanie și 3.385 AU în Australia. În timp ce acest lucru este scump în comparație cu un laptop de larg consum, laptopurile de afaceri precum 9510 sunt construite pentru a face față tratamentului mai dur, fiind în același timp reparabile de către departamentul IT.

Software

Există o grămadă de alte lucruri mici care duc Dell Latitude 9510 cu un pas înainte. Are un senzor de amprentă în butonul de alimentare pentru conectări sigure. Dar are și o cameră IR pentru conectare cu recunoaștere facială și un senzor de proximitate, astfel încât să știe când părăsiți computerul și îl blochează automat și apoi îl deblochează la întoarcere.

Dell Latitude 9510

Apoi, există software-ul Dell Optimizer, care învață să ajusteze performanța și bateria pe baza obiceiurilor dvs. de utilizare. Începe să preia modelele tale după doar o oră, dar odată ce lucrezi cu el timp de câteva săptămâni, învață cum îți folosești aplicațiile și va menține performanța celor mai folosite cinci aplicații dintre cele mai rapide. De asemenea, învață când sunteți de obicei conectat și pentru cât timp, pentru a vă ajuta cu gestionarea energiei.

VEZI ȘI:  HP Omen 17 (2021)

Bateria

Durata de viață a bateriei este uimitoare: a funcționat mai mult de 25 de ore în testul nostru de streaming video. Și mai important, totuși, pot lucra o zi întreagă pe el, îl pot opri și reveni a doua zi și a începe să lucrez din nou fără să-mi fac griji cu privire la încărcarea între sesiuni. Se încarcă și rapid, prin porturile USB-C (ambele fiind pe partea stângă). Se trezește instant când ridic capacul și, cu recunoaștere facială, se deblochează, Wi-Fi se conectează și sunt gata să lucrez în câteva secunde.

Dell Latitude 9510

Deoarece durata de viață a bateriei și performanța constantă au fost prioritatea atunci când a fost proiectat modelul 9510, Dell nu oferă o grafică discretă sau un afișaj cu rezoluție UHD. Cu toate acestea, componentele pe care le obțineți nu sunt deloc dezamăgitoare atunci când vine vorba de performanță. În plus, cu platforma Intel vPro, 9510 oferă departamentelor IT instrumente mai bune pentru toată securitatea și gestionarea de la distanță, care este acum și mai necesară cu forța de muncă sporită la distanță.

Practic, dacă doriți și puteți plăti pentru Dell Latitude 9510 (sau compania dvs. este), veți fi recompensați cu o experiență de lucru de top. Se potrivește foarte bine dacă lucrați acasă chiar acum, dar totuși suficient de mic și ușor pentru a fi un tovarăș de călătorie pe drum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here