Acasă Smartwatch Fitbit Fitbit Luxe

Fitbit Luxe

88
0
Fitbit Luxe

Fitbit a dezvăluit noul său Fitbit Luxe – un tracker de fitness elegant destinat femeilor (predominant), care aduce pentru prima dată un ecran AMOLED în formatul lor.

Cele mai recente brățări de fitness ale Fitbit s-au concentrat pe oferirea de valoare (Fitbit Inspire 2) sau oferirea de mai multă tehnologie (Fitbit Charge 4) – dar Fitbit Luxe este cu siguranță conceput pentru a oferi un dispozitiv mai complet.

Deși am fost mari fani ai celor două dispozitive, tehnologia ecranului a fost un motiv de critică. Când cei de la Amazfit Band 5 și Xiaomi Mi Band 6 pot oferi o săptămână de viață a bateriei cu afișaje AMOLED glorioase, au pus serios ecranele monocrome Fitbit la umbră.

Dar aceasta este o revenire agresivă din partea Fitbit, oferind cele mai multe caracteristici de top, materiale și specificații premium pentru 149,99 USD.

Caracteristici și design noi

Fitbit Luxe în orhidee
Fitbit Luxe în orhidee

Luxe se mândrește cu același ecran AMOLED ca Versa 3 și Sense. Și încă reușește să ofere aceleași 5 zile de viață a bateriei ca și restul liniei sale.

Cu toate acestea, este mult mai mic decât cel de pe Xiaomi Mi Band 6. Este un afișaj de 124×206 pixeli cu o densitate de 326 PPI – și măsoară 0,76 inci. Mi Band 6 are un ecran de 1,56 „, deci Luxe este relativ mic. Acest lucru este bun pentru purtabilitate, dar vom fi interesați să vedem cum funcționează controlul ecranului tactil, deoarece nu există butoane fizice.

Și nu doar ecranul primește tratament de lux. Carcasa Fitbit Luxe este fabricată din oțel inoxidabil, deci este un pas evident și de calitate mare față de restul liniei Fitbit.

VEZI ȘI:  Huawei Watch 3

Fitbit Luxe vine în alb, negru și orhidee (roz) și există o ediție specială Fitbit Luxe Gorjana cu brățară de aur disponibilă la prețul de 199,99 USD

Și sub carcasă sunt multe dintre cele mai bune caracteristici ale Fitbit Sense.

Fitbit Luxe Gorjana
Ediție specială Fitbit Luxe Gorjana cu brățară de aur

Există senzor de temperatură, HRV și SpO2 (utilizate pentru rata de respirație și saturația oxigenului), care sunt toate raportate în Fitbit Health Metrics – deși temperatura pielii vine după lansare.

Este rezistent la apă până la 50m și va urmări înotul în piscină. Vă puteți calibra Fitbit-ul la dimensiunea bazinului pentru o urmărire exactă a lungimilor.

Iar detectarea stresului vine de la Fitbit Sense, iar scorul de stres va face parte din mix. Cu toate acestea, nu există senzor EDA pe Fitbit Luxe, care permite utilizatorilor să verifice răspunsul la stres utilizând activitatea electrodermică.

Fitbit Luxe

De asemenea, nu există GPS la bord (deși puteți utiliza GPS-ul conectat de pe un smartphone asociat) și acceptă, de asemenea, noua metodă Active Zone Minutes, care vă recompensează pentru timpul petrecut la ritm cardiac mai mare.

Există 20 de moduri de exerciții încorporate și va urmări automat și antrenamentele.

Fitbit Luxe este livrat cu șase luni de Fitbit Premium, ceea ce înseamnă că Luxe poate accesa toate bucuriile aplicației Fitbit – de la monitorizarea avansată a somnului, antrenamente ghidate și atenție, inclusiv conținutul Deepak Chopra și urmărirea manuală a glicemiei.

Data lansării Fitbit Luxe

Luxe vine cu o etichetă de preț de top: va costa 149,99 USD. Este programată să fie lansată în „Primăvara 2021”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here