Acasă Smartwatch Garmin Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

86
0
Garmin Venu 2
Garmin Venu 2

Al doilea ceas inteligent creat vreodată de Garmin, Garmin Venu 2, este un dispozitiv portabil axat pe fitness, care este bine echipat pentru antrenamentele la domiciliu.

Garmin nu renunță. Vrea o parte mai mare din acțiunea smartwatch și cu siguranță are câteva atribute în favoarea sa. În principal, kitul său a fost martorul fitness-ului dvs. cu ani înainte ca Apple, Samsung și Fitbit să fie pe scenă. Spre deosebire de Apple’s Watch, brățara Garmin poate ține câteva zile și nu funcționează doar cu iPhone. Toate acestea au făcut din Venu din 2019 și ecranul său tactil colorat să arate cel mai semnificativ Garmin din ultimii ani: un ceas inteligent de bună credință pentru dependenții serioși de fitness. Deci, nu este o surpriză faptul că Garmin Venu 2 este aici pentru a se construi pe această moștenire.

De la construirea planurilor de antrenament pentru prima ta cursă de 5K până la oferirea de antrenamente direct pe ecranul ceasului, îmbunătățește caracteristicile titlului primului ceas Venu fără a sacrifica rezistența. Deci, Garmin Venu 2 poate fi comparat cu cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață? Iată cum s-a conturat după o utilizare de două săptămâni …

Garmin Venu 2
Garmin Venu 2

Mai mari și mai strălucitoare

Garmin nu aduce schimbări mari pentru estetica Garmin Venu 2, dar îmbunătățește caracteristica deosebită a originalului. Există același combo din polimer și cadru din oțel inoxidabil texturat, care se înfășoară acum în jurul unui corp de ceas mai mare și a unui ecran mai mare, de 1,3 inci, de înaltă rezoluție, care se simte aproximativ la fel cu ceea ce Apple Watch Series 6 are de oferit. Este un ecran care este mai luminos și mai colorat, deși nu este complet fără cusur atunci când trebuie să-l vizualizați în lumina puternică a soarelui.

VEZI ȘI:  Fitbit Inspire 2

Cu toate acestea, cele mai semnificative schimbări se referă la software. Garmin a trebuit să își adapteze gândirea tradițională cu un accent mai mare pe glisarea și atingerea unui ecran, spre deosebire de apăsarea butoanelor fizice. Acest lucru a fost cam dezordonat pe primul Venu, dar din fericire este mult mai ușor acum. Doar o simplă glisare în sus sau în jos vă va ajuta să verificați cât de mult vă aflați în planul obiectivului dvs. zilnic și să vă verificați ritmul cardiac.

Desigur, dezavantajul obișnuit de a avea un ecran mai mare și de calitate superioară este că acesta vine de obicei în detrimentul duratei de viață a bateriei. Face parte din motivul pentru care Apple Watch durează o zi sau două și nu săptămâni. Garmin și-a construit reputația pe o rezistență puternică și, deși Garmin Venu 2 nu va dura o lună între încărcări, se poate întinde până la aproape o săptămână. Nu este chiar maximul de zece zile promis, mai ales dacă folosiți completul său set de funcții.

Garmin Venu 2
Garmin Venu 2

Dacă doriți ca ecranul să fie 24/7 on, acesta va dura câteva zile. Aici aveți un suport rapid de reîncărcare care vă permite să îl conectați la un încărcător timp de zece minute și să obțineți o zi de funcționare sau suficient pentru o oră de urmărire a exercițiilor.

Mai tineresc, mai potrivit pentru tine

Ca întotdeauna, Garmin știe cum să acopere bazele de urmărire sportive mai bine decât majoritatea și acest lucru nu se schimbă cu Garmin Venu 2. Dacă doriți ceva care să țină în evidență în mod fiabil cursele sau timpul petrecut în piscină, asta nu e nici o problemă. Este la fel și pentru funcțiile smartwatch-ului. Puteți vedea în continuare notificări, iar utilizatorii Android pot răspunde și la mesaje. Puteți adăuga liste de redare Spotify pentru a le asculta offline și acum are spațiu până la 2.000 de melodii.

VEZI ȘI:  Fitbit Luxe

În ceea ce privește ultimul an de blocare provocată de Covid, Garmin vrea să se asigure că Venu 2 este la fel de la îndemână pentru antrenamentele la domiciliu sau legate de sala de sport, precum și în aer liber.

Deși Garmin Venu 2 nu vă va ajuta să detectați semne care ar putea indica o afecțiune cardiacă gravă sau să vă alerteze că aveți o temperatură ridicată, vrea să vă ofere o impresie despre cât de în formă și de sănătos sunteți. Acesta își folosește senzorii de la bord, precum cel mai recent senzor de ritm cardiac și senzorul de puls oximetru, pentru a oferi un „Health Snapshot”. Această scanare rapidă îmi spune nivelul mediu de stres, nivelul de oxigen din sânge și chiar rata de respirație. Dacă nu știți ce înseamnă acestea, va trebui să vă îndreptați către aplicația Garmin’s Connect pentru a vă face o idee mai bună.

Garmin Venu 2
Garmin Venu 2

Luând vârsta, istoricul exercițiilor fizice, ritmul cardiac și măsurarea procentului de grăsime corporală luate de la un cântar inteligent Garmin, veți avea acea vârstă de fitness. Dacă obțineți o vârstă de fitness mai mică decât cea dorită, atunci se oferă sfaturi și recomandări. Vârsta ta de fitness va fi disponibilă direct de pe ceas, doar că Garmin nu a lansat-o încă.

Verdict Garmin Venu 2

Garmin Venu 2, la fel ca Venu, este un ceas inteligent care vrea să vă ajute să faceți fitness și să faceți acest lucru fără să vă uitați la starea bateriei dintr-o singură cifră la sfârșitul fiecărei zile. Oferind un ecran de calitate superioară și abordând unele dintre ciudățenile software care au necesitat modificarea de la primul Venu, este un ceas inteligent sportiv mai bun cu care să trăiești fit. Dacă vă place un Garmin care oferă funcții bogate de urmărire a sportului și nu este doar un antrenament pentru un maraton, atunci Venu 2 are multe de oferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here