Acasă Laptopuri HP HP ZBook G8 mobile workstation: Studio, Power și Fury

HP ZBook G8 mobile workstation: Studio, Power și Fury

85
0
HP ZBook G8 mobile workstation: Studio, Power și Fury

Sumar HP HP ZBook Studio G8, Power G8 & Fury G8 mobile workstation:

Hewlett-Packard (HP) a lansat trei noi laptopuri pentru stații de lucru din seria ZBook. Acestea sunt laptopurile pentru stații de lucru mobile HP ZBook Studio , Power și Fury . Cele mai recente laptop-uri de la HP vin în general cu capacități de procesare îmbunătățite. Procesorul Intel Core i9 vPro de generația a 11-a este disponibil în unele modele alături de GPU-ul NVIDIA RTX A5000. Afișajul noilor laptopuri HP se mândrește, de asemenea, cu rate de reîmprospătare ridicate și o calitate impresionantă a culorilor.

HP HP ZBook Studio G8, Power G8 & Fury G8
HP HP ZBook Studio G8, Power G8 & Fury G8

Laptopul HP ZBook Studio G8 are un display DreamColor de 120Hz, o tastatură RGB, cu configurație posibilă până la GPU NVIDIA RTZ A5000 sau GeForce RTX 3080 în combinație cu procesorul Intel Core i9 premium. Laptopul va fi disponibil în câteva țări selectate din iulie 2021.

HP ZBook Studio G8, Power G8 & Fury G8
HP ZBook Studio G8, Power G8 & Fury G8

Laptopul ZBook Power G8 vine cu certificare ISV, HP Security Suite și tehnologia de localizare a dispozitivelor Tile. Stația de lucru mobilă poate fi configurată cu procesoarele premium curente Intel cu suport pentru PCIe Gen 4, până la 64 GB de memorie de sistem și GPU-uri NVIDIA RTX A2000. Iunie 2021 este data preconizată de sosire a ZBook Power G8 în anumite țări.

HP ZBook Studio G8, Power G8 & Fury G8
HP ZBook Studio G8, Power G8 & Fury G8

ZBook Fury G8 poate fi configurat cu procesoare Intel Core i9 și 11th Gen Xeon, până la 128 GB de memorie de sistem, GPU NVIDIA RTX A5000 și alte câteva îmbunătățiri. Laptopul are o rată de reîmprospătare a afișajului de 120Hz, care este un rating decent. În plus, afișajul este validat PANTONE, împreună cu un șasiu din aluminiu de înaltă calitate. La fel ca Studio G8 și Power G8, ZBook Fury G8 va fi disponibil în anumite țări din iulie 2021.

VEZI ȘI:  MacBook Pro 16-inch 2019

Cu toate acestea, HP nu a lansat lista țărilor selectate pentru lansarea noilor stații de lucru. De asemenea, ne așteptăm ca prețurile să fie anunțate înainte de a dezvălui cele mai noi produse din seria ZBook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here