Acasă Smartphone Huawei Huawei P50, P50 Pro și P50 Pro Plus

Huawei P50, P50 Pro și P50 Pro Plus

156
0
Huawei P50, P50 Pro și P50 Pro Plus

Data și prețul lansării Huawei P50, P50 Pro și P50 Pro Plus:

 • Așteptat inițial în Martie 2021
 • Zvonuri pentru Mai 2021

Puține s-au spus despre momentul în care va fi anunțat Huawei P50, P50 Pro și P50 Pro plus. Huawei P40 a fost anunțat pe 26 martie 2020 imediat după Mobile World Congress.

În timp ce 2021 nu va fi normal, ne așteptăm totuși la o reîmprospătare anuală, așa că inițial ne așteptam ca Huawei P50, P50 Pro și P50 Pro Plus să fie anunțate la un moment dat în jurul lunii martie 2021. Evident, acest lucru nu mai este cazul, dar, mai recent, au existat zvonuri conform cărora acest lucru a fost amânat până în mai 2021.

C:\Users\teo\Desktop\site\Huawei P50 și P50 Pro-1.png

Design și construcție.

 • Se așteaptă P50, P50 Pro și P50 Pro Plus
 • P50 Pro: 159 x 73 x 8.6mm
 • P50: 156,7 x 74 x 8,3 mm

Începem să vedem leak-uri care apar pentru Huawei P50 Pro, inclusiv una de la @OnLeaks, care are un trecut bun cu dezvăluirile timpurii ale dispozitivelor. Aceasta arată un telefon cu un modul imens al camerelor din spate, împărțit în două deschideri mari rotunde. Câte camere apar, depinde de model.

Se pare că versiunea Huawei P50 Pro Plus va include până la cinci camere, în timp ce Huawei P50 obișnuit va fi un sistem quad.

Dimensiunile pentru Huawei P50 Pro par să vină aproximativ în aceeași dimensiune ca și Huawei P40 Pro, în timp ce pe aceste imagini apare un afișaj curbat cu rama minimă și o singură cameră frontală.

Huawei P50 Pro.png

În ceea ce privește Huawei P50 obișnuit, acesta este afișat în randări bazate pe diagrame care prezintă un dispozitiv foarte asemănător cu P50 Pro din spate. Dispune de același design de cameră mare. În față, modelul obișnuit pare diferit și are un ecran complet plat, mai degrabă decât afișajul curbat al celorlalte modele.

VEZI ȘI:  Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition

Există difuzoare stereo și un scaner de amprente sub ecran.

S-a sugerat că vor exista trei versiuni diferite ale telefonului – P50, P50 Pro și P50 Pro Plus. Acestea vor înlocui mai mult sau mai puțin modelele lite, normale și profesionale din generațiile anterioare.

Display.

 • Huawei P50 Pro: ecran de 6,6 inci, OLED, Quad HD +, 120Hz, curbat
 • Huawei P50: 6,3 inci, OLED, Full HD +, 90Hz, plat

Nu s-a mai spus nimic despre display, dar ne-am aștepta ca acesta să fie OLED și să ofere rate de reîmprospătare de 90 sau 120Hz. Rezoluția Huawei P50 Pro este probabil să fie Quad HD +, 2640 x 1200 pixeli, 120Hz, în timp ce Huawei P50 va fi probabil Full HD +, 2340 x 1080 pixeli, 90Hz.

Huawei P50 Pro va avea margini curbate, în timp ce Huawei P50 va fi plat.

Se spune că Samsung Display și LG Display vor furniza panourile OLED pentru dispozitive.

Specificații hardware

 • Kirin 9000 / 9000E așteptat
 • 6/8 GB RAM, 128/256 GB stocare

S-a spus foarte puțin despre hardware pentru dispozitivul Huawei de nouă generație, dar se crede că Huawei P50 Pro va folosi Kirin 9000 care și-a făcut debutul în Huawei Mate 40. Acesta este un SoC de 5 nm 5G, lansat înaintea Apple și Qualcomm și-a făcut propriile anunțuri și este tipic ca Huawei să ruleze acest hardware din seria Mate în seria P în acest fel. P50 standard ar putea folosi Kirin 9000E, o versiune ușor mai mică a hardware-ului.

În afara acestor detalii, nu avem detalii despre capacitatea bateriei, deși s-a sugerat că încărcătorul de 135W de la Huawei ar putea să ofere o încărcare rapidă.

VEZI ȘI:  Realme GT Neo

Camere

 • Cameră frontală single
 • Se zvoneste că ar folosi senzorul Sony IMX800 de 1 inch
 • P50: Principal, ultra-wide, teleobiectiv
 • P50 Pro: Principal, ultra-wide, periscop
 • P50 Pro +: principal, ultra-wide, periscop, ToF + a 5-a cameră

Camera este partea cea mai așteptată a dispozitivelor Huawei. Compania a învins mari rivali precum Apple și Samsung, depășindu-le mult performanța și făcând unii dintre cei mai mari pași în fotografia mobilă din ultimii ani.

Un zvon a sugerat că P50 Pro ar putea găzdui un senzor de imagine Sony IMX800 de 1 inch, ceea ce ar putea explica de ce carcasa camerei din spatele acestui telefon este atât de mare. Dacă camera principală va fi în toate modelele, nu știm în acest moment.

Huawei P50 și P50 Pro

Aceeași sursă care a sugerat acest senzor de 1 inch a continuat cu detalii despre existența a trei modele (presupuse a fi P50, P50 Pro și P50 Pro Plus), în timp ce detaliază și camerele pe care le vor primi. Marea diferență pare să fie că P50 va avea un teleobiectiv standard, în timp ce Pro și Pro Plus vor obține un obiectiv periscop pentru un zoom mai bun la distanță lungă. În plus, P50 Pro Plus ar putea obține un time of flight sensor și o a cincea cameră suplimentară.

În prezent, există puține lucruri de crezut pentru aceste detalii.

O singură cameră selfie este așteptată pe toate modelele.

Software

 • Fără servicii Google
 • Harmony OS în China

Deoarece acesta nu este un telefon Android obișnuit, merită să spunem ceva mai mult despre software. Știm că Huawei nu poate oferi servicii Google și, în schimb, își propune propriile soluții software, Huawei Mobile Services stând pe un nucleu Android.

VEZI ȘI:  iPhone 12

Huawei își dezvoltă de ceva timp sistemul său de operare Harmony. A fost folosit în unele dispozitive, cum ar fi televizorul inteligent, până acum, dar s-a vorbit întotdeauna că acest lucru ar alimenta telefoanele viitorului. Sistemul de operare Harmony este, în esență, o versiune a Android, așa că nu ne-am aștepta la o schimbare uriașă față de EMUI pe care am văzut-o pe dispozitivele Huawei în trecut.

La lansarea Huawei Mate X2, compania a subliniat că HarmonyOS va fi oferit ca upgrade la dispozitive începând din aprilie, sugerând probabil că P50 va fi lansat cu HarmonyOS.

Există încă o șansă că, dacă Huawei s-ar împăca cu SUA, atunci serviciile Google ar putea reveni – dar nu credem că se va întâmpla prea curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here