Home Smartwatch Huawei Huawei Watch 3

Huawei Watch 3

0
Huawei Watch 3

Huawei a tachinat un eveniment cu tematică HarmonyOS pe 2 iunie, dar fanii cu ochi de vultur au văzut o referință sau două la mult așteptatul Huawei Watch 3, sugerând că am putea vedea un nou portabil dezvăluit la eveniment.

Va fi Watch 3, bazat pe HarmonyOS? Zvonurile sugerează că este mai mult decât probabil și avem tot ce trebuie să știm despre viitorul purtabil chiar aici.

În concluzie

  • Ar putea fi anunțat la 2 iunie 2021
  • Durată de viață a bateriei de mai multe zile
  • Ar putea monitoriza temperatura corpului și ecranul pentru bolile de inimă
  • Probabil va rula sistemul de operare HarmonyOS de la Huawei

Când va fi lansat Watch 3?

Huawei a postat o imagine pe platforma chineză de socializare Weibo, tachinând lansarea Watch 3 pe 2 iunie 2021.

HarmonyOS

Compania nu a spus în mod explicit că va lansa un ceas inteligent – teaser-ul se concentrează pe HarmonyOS, noul sistem de operare bazat pe Android al Huawei – dar punctul central al teaserului pare să fie o coroană de ceas, ceva care nu este prezent pe Huawei Watch 2 sau cel mai recent Huawei Watch GT 2 Pro.

Deci, se pare că vom vedea Watch 3 în zilele următoare.

Cât va costa Watch 3?

Nu se știu prea multe despre prețul potențial al Huawei Watch 3 în acest moment.

Având în vedere caracterul premium al Huawei Watch 2 de 299 USD și faptul că Huawei Watch GT 2 Pro la fel de premium costă același 466 USD, ne-am aștepta la ceva similar de la Huawei Watch 3.

Nu cred că vom vedea cum Huawei ar livra Watch 3 mai ieftin, mai ales dacă este unul dintre primele dispozitive care rulează noul său sistem de operare HarmonyOS.

La ce ar trebui să ne așteptăm de la Huawei Watch 3?

Au existat numeroase zvonuri despre „Huawei Watch 3” de la lansarea portabilului de a doua generație în 2017, dar toate acestea s-au dovedit fie false, fie bazate pe un alt dispozitiv portabil în ecosistemul în expansiune al Huawei.

Deci, ce știm cu adevărat despre Watch 3 chiar acum? Având în vedere teaser-ul postat pe Weibo, este posibil ca Watch 3 să urmeze aprecierile Apple Watch Series 6 oferind o coroană de ceasuri cu integrare software, permițându-vă să derulați, să deschideți aplicații și să accesați asistentul virtual Celia al Huawei.

De asemenea, dat fiind faptul că evenimentul Huawei este încadrat ca un eveniment HarmonyOS, este aproape sigur că Watch 3 va fi unul dintre primele dispozitive care rulează mult așteptatul sistem de operare mobil Huawei.

Leaker Changan Digital King a oferit câteva detalii cheie despre viitorul ceas. De asemenea, postat pe site-ul de rețele sociale chinez Weibo, Changan sugerează că Watch 3 va avea o baterie care va rezista cel puțin trei zile la o singură încărcare și ar putea avea și suport e-SIM.

Unde devine puțin mai interesant – și un pic fantastic să fim sinceri – este afirmația că Watch 3 va putea examina bolile de inimă și ar putea oferi și monitorizarea temperaturii corporale pe tot parcursul zilei.

Având anunțul de doar câteva zile, nu va trece mult până când vom afla cu siguranță adevărul. Între timp, vom actualiza acest articol cu orice zvonuri sau scurgeri noi, așa că reveniți în curând pentru cele mai recente detalii despre Watch 3.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version