Acasă Smartwatch Huawei HUAWEI Watch Fit Elegant Edition

HUAWEI Watch Fit Elegant Edition

72
0
HUAWEI Watch Fit Elegant Edition

HUAWEI Watch Fit Elegant Edition. La fel ca majoritatea dispozitivelor electrice, există puține opțiuni de ceasuri inteligente pentru utilizatorii de sex feminin care să aibă un design fin și caracteristici exclusive dincolo de lucrurile tehnologice. Dar recent mi-a atras atenția un ultim ceas inteligent HUAWEI, Watch Fit Elegant Edition.

HUAWEI Watch Fit Elegant Edition
HUAWEI Watch Fit Elegant Edition

Design:

Primul detaliu bun al Watch Fit Elegant Edition este afișajul curbat dreptunghiular 2.5D. Și înseamnă cu adevărat că acest cadran este curbat frumos pentru a se potrivi suprafeței încheieturii mâinii, ceea ce este inteligent și comod. Personal, un afișaj mare nu este cu adevărat necesar. În general, pare ciudat atunci când aceste articole purtabile de dimensiuni mari apar la încheietura unor mâini subțiri. Purtând Watch Fit Elegant Edition (ecran de 1,64 inci) nu am avut această impresie. Ceasul Fit (dimensiune: 46mm × 30mm × 10.7mm; greutate: 27g) este mai ușor și mai subțire decât majoritatea smartwatch-urilor cu funcții complete pe care le-am încercat vreodată.

HUAWEI Watch Fit Elegant Edition
HUAWEI Watch Fit Elegant Edition

Impermeabilitate.

O altă caracteristică interesantă a Watch Fit Elegant Edition este așa-numita rezistență la apă 5ATM. Explicația oficială spune că ceasul ar putea fi folosit pentru activități în apă de mică adâncime, cum ar fi înotul. Pentru mine, este o veste extrem de importantă, deoarece nu am fost nevoit să-l dau jos de pe mână, la fel și cu gătitul acasă, unde m-am bazat mult pe funcțiile ceasului, cum ar fi cronometrul. Cadranul nu a rămas pătat de apă după ce l-am udat.

Urmărirea sportului și sănătății

La început, m-am gândit ca la celelalte ceasuri, că va oferi modurilor sportive similare, cu o bună colectare și afișare a datelor sportive. Cu toate acestea, Watch Fit Elegant Edition oferă mai mult decât mă așteptam. Pe lângă cele 96 de moduri de antrenament cu urmărire sportivă fiabilă, poate funcționa ca un antrenor privat oferind 12 tipuri de cursuri de fitness animate (exerciții la locul de muncă, relaxare la nivelul gâtului și umărului, arderea grăsimilor rapide etc.), aceste cursuri animate includ 44 de demonstrații de mișcare standard care vă ghidează perfect antrenamentul fără niciun echipament.

VEZI ȘI:  Fitbit Inspire 2
HUAWEI Watch Fit Elegant Edition
HUAWEI Watch Fit Elegant Edition

Și celelalte trackere de fitness mobile, precum senzorul GPS încorporat, monitorizarea permanentă a inimii și monitorizarea saturației oxigenului din sânge sunt toate incluse în Watch Fit Elegant Edition. În plus, ceasul are o urmărire a ciclului menstrual special pentru utilizatorii de sex feminin, trimițând memento-uri anunțând că urmează acele zile.

Baterie

De departe sunt mulțumit de standby-ul bateriei. Cu aproape toate funcțiile importante activate, ceasul a dus o săptămână fără încărcare. HUAWEI a susținut oficial că poate dura 10 zile și poate fi încărcat din nou pentru o zi întreagă cu o încărcare rapidă de doar 5 minute. Revendicarea oficială sună bine, dar nu mi-a păsat prea mult de ea, deoarece mi-am dorit doar să-mi ofere o utilizare continuă pentru întreaga săptămână.

HUAWEI Watch Fit Elegant Edition
HUAWEI Watch Fit Elegant Edition

Concluzie

Obișnuiam să mă plâng cu prietenii mei de ce majoritatea producătorilor de tehnologii nu se gândesc serios la formele și funcțiile produselor lor din perspectiva femeilor. Dar acum se pare că cineva își revizuiește serios produsele. Este probabil ca HUAWEI Watch Fit Elegant Edition să fie primele produse care se gândesc serios la asta.

Noua tehnologie nu este necesară pentru a veni cu anumite tipuri de „simț tehnologic”, dar mai important, atunci când o transformăm în produse destinate tuturor utilizărilor umane, cred că ar trebui să fie mai umană și mai caldă. Din fericire, cel puțin pe Watch Fit, le-am văzut eforturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here