Acasă Camere foto și video Olympus E-M5 III

Olympus E-M5 III

105
0
Olympus E-M5 III
Olympus E-M5 III

Deși a fost așteptat după E-M5 II acest nou model, Olympus E-M5 Mark III reîmprospătat aduce multe lucruri la masa proprietarilor Olympus și a shooterilor Micro Four Thirds în general, precum și a oricărui fotograf care caută o cameră robustă, de înaltă calitate, dar extrem de portabilă, fără oglindă.

Basic Specifications
Full model name: Olympus OM-D E-M5 III
Resolution: 20.40 Megapixels
Sensor size: 4/3
(17.4mm x 13.0mm)
Kit Lens: n/a
Viewfinder: EVF / LCD
Native ISO: 200 – 25,600
Extended ISO: 64 – 25,600
Shutter: 1/32000 – 60 sec
Dimensions: 4.9 x 3.4 x 2.0 in.
(125 x 85 x 50 mm)
Weight: 14.6 oz (414 g)
includes batteries
Availability: 11/2019
Manufacturer: Olympus
Full specs: Olympus E-M5 III specifications

În multe feluri, E-M5 III este în esență un E-M1 II înghesuit într-un pachet chiar mai mic, mai ușor, ceea ce este destul de impresionant. Cu un senzor actualizat, procesor mai rapid, AF cu detectare de fază, o mai bună stabilizare a imaginii și multe altele, compactul E-M5 Mark III oferă destul de puțină performanță și calitate într-un factor de formă care nu vă va împiedica și nici nu va lovi prea tare pe portofel.

PROS

 • Calitate îmbunătățită a imaginii
 • Gama dinamică foarte bună și performanță ISO ridicată pentru un senzor MFT modern
 • AF foarte rapid
 • Stabilizare excelentă a imaginii
 • Înregistrare video 4K
 • Calitate de construcție protejată împotriva intemperiilor.

CONTRA

 • Durata de viață a bateriei sub medie
 • Dimensiunile mici pot fi incomode cu obiective lungi și grele
 • Un singur slot pentru card SD.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Olympus O-MD E-M5 Mark III este disponibil în culori argintii și negre și este vândut doar body-only pentru 1.199,99 USD (1.499,99 USD CAD) și ca kit cu Olympus M.Zuiko 14-150mm f / 4.0-5.6 II obiectiv pentru 1.799,99 USD (2.249,99 USD CAD).

Evaluarea resurselor imagistice
5,0 din 5,0

Vedeți E-M5 III în acțiune de-a lungul coastei de sud-est cu Olympus 12-200mm M. Zuiko protejat la intemperii.

Seria Olympus E-M5 a fost construită pe baza ideii fundamentale că camerele grozave pot veni în pachete mici. E-M5 original și succesorul său excelent, E-M5 Mark II, au combinat o calitate impresionantă a imaginii, performanțe rapide, caracteristici distincte și renumita rezistență a Olympus. Acestea fiind spuse, E-M5 Mark II devine puțin mai longeviv, după ce a fost lansat la începutul anului 2015. De atunci s-au schimbat multe, iar de atunci Olympus a lansat alte camere cu o calitate a imaginii îmbunătățită, putere de procesare și caracteristici. Olympus E-M5 Mark III introduce un senzor de imagine de mai mulți megapixeli, focalizare automată hibridă, înregistrare video 4K și multe altele.

VEZI ȘI:  Sony FE 12-24mm f/2.8 GM

Specificații generale

 • Cameră compactă Micro Four Thirds concepută pentru a oferi performanțe de vârf
 • Design ușor reproiectat, care încorporează etanșarea meteorologică la nivel profesional Olympus (evaluat IPX1)
 • Noul sistem de stabilizare a imaginii mai capabil
 • Senzor de imagine Four Thirds de 20,4 megapixeli
 • Gama ISO implicită de 200-25.600, extensibilă până la 64
 • Mod de fotografiere High-Res pentru trepied cu până la 50 megapixeli (80MP RAW)
 • Vizor electronic OLED 2.36M-viewfinder
 • Ecran tactil cu unghi variabil de 3 inci
 • Sistem de procesare a imaginilor TruePic VIII
 • Sistem hibrid de focalizare automată în 121 de puncte
 • Fotografiere continuă de până la 10 fps la rezoluție completă atunci când utilizați obturatorul mecanic
 • Fotografiere cu rezoluție maximă de până la 30 fps cu obturator electronic silențios
 • Video 4K de până la 30p
 • Videoclip Full HD până la 60p (120p în modul High Speed)
 • Wi-Fi și Bluetooth încorporate
 • Încărcare USB

Olympus E-M5 Mark III față de predecesorul său, E-M5 Mark II

Există numeroase diferențe cheie între noul E-M5 III și E-M5 II din 2015. Să aruncăm o privire rapidă asupra celor mai profunde diferențe dintre cele două camere.

Image pipeline: E-M5 Mark III include un senzor de imagine de 20,4 megapixeli. E-M5 II, pe de altă parte, utilizează un senzor de 16,5 megapixeli. Mai mult, E-M5 III are un procesor de imagine TruePic VIII mai rapid comparativ cu procesorul TruePic VII găsit în E-M5 II. Noua cameră Mark III oferă, de asemenea, o setare ISO extinsă mai mică de 64 față de 100, deși ISO maxim rămâne neschimbat la ISO 25.600.

Vizor electronic: noul E-M5 Mark III și predecesorul său au ambele vizoare electronice cu 2,36 milioane de puncte, dar EVF-ul E-M5 III folosește un ecran OLED, promițând un contrast și o vibrație mai bune. Ambele EVF oferă o acoperire de cadru de aproximativ 100%, deși E-M5 II mai vechi are o mărire mai mare (0,74x față de 0,68x). Punctul ocular al E-M5 III este de aproximativ 27 mm, în timp ce punctul ocular al E-M5 II este de aproximativ 21 mm.

VEZI ȘI:  Panasonic Lumix S5

Corpul camerei: E-M5 III și E-M5 II sunt ambele rezistente la apă, rezistente la praf și la îngheț, iar Olympus a confirmat că noul E-M5 III îndeplinește ratingul IPX1 pentru ingress protection. Cu toate acestea, designul general al camerei s-a schimbat odată cu noul model. E-M5 III are o carcasă nouă, care a fost reprofilată și oferă grip-uri mai mari față și spate pentru confort și manevrabilitate îmbunătățite. Mai mult, selectorul de moduri a fost mutat în dreapta vizorului și include acum opțiuni Personalizate și Bulb în locul unui mod de fotografiere lipsit acum de Photo Story. Spre deosebire de predecesorul său, E-M5 III include personalizarea cadranului. Apropo de vizor, proeminența EVF de pe partea superioară a camerei a fost remodelată. Pentru a oferi un aspect mai modern, a fost schimbată și zona din piele sintetică. În ceea ce privește dimensiunea totală, E-M5 III este fracțional mai mare în toate cele trei dimensiuni, dar este mai ușor decât predecesorul său (414 grame cu baterie și card de memorie față de 469 grame).

Autofocus: Cu noul său senzor de imagine, E-M5 III include puncte de focalizare automată cu on-chip phase-detect, lucru care îi lipsea E-M5 II. În plus, E-M5 III include puncte de autofocus suplimentare, până la 121 de la 81 de puncte. În plus, atunci când utilizează focalizarea automată continuă, utilizatorii pot acum utiliza setările de sensibilitate C-AF (5 pași). E-M5 III include, de asemenea, un limitator AF și funcționalitate AF Targeting Pad, opțiuni absente în predecesorul său.

Moduri de fotografiere: E-M5 III include moduri de fotografiere Anti-Flicker și Flicker Scan, caracteristici care nu sunt prezente în E-M5 II. E-M5 III adaugă, de asemenea, moduri Color Creator și Fisheye Compensation. E-M5 III adaugă un nou Art Filter, Instant Film, aducând numărul total de filtre selectabile de la 15 la 16. Datorită senzorului de imagine cu un nivel mai înalt de megapixeli, modul Shot trepied High-Res al lui E-M5 III poate înregistra imagini de 50 megapixeli JPEG sau fișiere brute de 80 megapixeli, comparativ cu ieșirea de 40/60-megapixeli a E-M5 II.

VEZI ȘI:  Fujifilm GFX 100S

Performanță: În timp ce atât E-M5 II, cât și E-M5 III pot realiza până la 10 cadre pe secundă atunci când se utilizează obturatorul mecanic, E-M5 III poate face acum acest lucru cu funcționalitate AF / AE completă atunci când se utilizează obturatorul electronic. E-M5 III oferă AF / AE continuu până la 6 fps cu obturatorul mecanic, în timp ce E-M5 II face acest lucru cu până la 5 fps. În plus, E-M5 III adaugă moduri Silent sequential și Pro Capture, care permit viteze de fotografiere de până la 30 fps. Adâncimile bufferului sunt, de asemenea, îmbunătățite semnificativ, cu bufferul E-M5 II evaluat la doar 19 JPEG L / F sau 16 cadre brute la 10 fps, comparativ cu nicio limită pentru JPEG L / F sau 150 de fișiere brute pentru E-M5 III.

Video: E-M5 Mark III poate înregistra video 4K la o rezoluție de până la 4.096 x 2.160. E-M5 II, pe de altă parte, putea înregistra videoclipuri doar până la rezoluție Full HD. Acum este furnizat și un posibilitatea filmării unui videoclip Full HD la 120p.

Conectivitate: Atât E-M5 II, cât și noul E-M5 III includ Wi-Fi încorporat, dar numai E-M5 III are Bluetooth încorporat. Mai mult, E-M5 III acceptă încărcarea USB, în timp ce E-M5 II nu. E-M5 III pierde totuși PC-socket Mark II, dar câștigă o mufă jack de 2,5 mm.

In cutie

Kitul de vânzare cu amănuntul exclusiv pentru Olympus E-M5 Mark III (conform revizuirii) conține următoarele articole:

 • Olympus OM-D E-M5 Mark III
 • Bliț Olympus FL-LM3
 • Baterie litiu-ion Olympus BLS-50 (7,2 V, 1175 mAh)
 • Încărcător de baterii litiu-ion Olympus BCS-5
 • Cablu micro-USB
 • Curea de umăr
 • Garanție limitată de 1 an

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here