Acasă Smartphone OnePlus OnePlus Nord N10 2

OnePlus Nord N10 2

121
0
OnePlus Nord N10 2
OnePlus Nord N10 2

Dar s-ar putea să nu puteți cumpăra OnePlus Nord N10 2…

OnePlus Nord N10 5G a fost anunțat abia în octombrie 2020 (și a ajuns în magazine în noiembrie), dar s-ar putea să nu trebuiască să așteptați până în octombrie anul acesta pentru Nord N10 2 – sau orice altceva se numește succesorul său – pentru că acolo sunt semne că aterizează curând.

Mukul Sharma (un leaker cu o experiență rezonabilă) a scris pe Twitter că succesorul OnePlus Nord (aparent denumit în cod OnePlus Ebba) a fost certificat atât în Singapore, cât și în India.

Aceste tipuri de certificări se întâmplă de obicei destul de aproape de lansare, astfel încât telefonul va ateriza probabil la mai puțin de un an de la predecesorul său.

Din păcate, nu au fost împărtășite detalii suplimentare aici pentru Nord N10 2, dar este demn de remarcat faptul că, deoarece nu am văzut certificări pentru N10 2 în alte părți ale lumii, este posibil ca acesta să se lanseze doar în părți din Asia, cel puțin inițial .

Acest lucru nu ar fi atât de surprinzător, la urma urmei, OnePlus 9R a aterizat recent în India, dar nu a avut o lansare globală. Așadar, este posibil să nu puteți cumpăra OnePlus Nord N10 2 peste tot.

În orice caz, deși nu există detalii despre specificații aici, telefonul a fost anunțat anterior de Steve Hemmerstoffer (un alt leaker de renume), care susține că OnePlus Nord N10 2 are același ecran de 6,49 inci ca și Nord N10, un spate din plastic, un cadru metalic, un aparat de fotografiat cu lentilă triplă și o cameră selfie de tip punch-hole.

VEZI ȘI:  Google Pixel 6 : data lansării și zvonuri

De asemenea, el sugerează că s-ar putea să nu fie o actualizare prea mare, deci poate că nu va fi cea mai mare pierdere dacă acest telefon nu este disponibil pe scară largă. OnePlus Nord 2 ar putea fi mai interesant și este posibil să apară în același timp.

Via Tom’s Guide

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here