Realme GT Neo

0
Realme GT Neo

Sumar Realme GT Neo:

Recent a fost lansat  Realme GT. Deși a trecut mai puțin de o lună de atunci, marca a lansat un alt telefon nou, Realme GT Neo, care este mai rentabil decât modelul GT. Și cred că toată lumea este interesată și de MediaTek Dimensity 1200. Deci, Realme GT Neo va deveni cel mai bun telefon cu buget de cumpărat în această lună? Să aflăm!

Design și display:

Sincer să fiu, îmi place mai mult culoarea GT Neo decât culoarea neschimbătoare a Realme GT. Deși colțul din stânga sus al designului camerei este același, culoarea și sigla Realme sunt proiectate cu mare atenție. Logo-ul și sloganul Realme sunt ascunse într-o bandă lucioasă din stânga. Și acest logo este conceput pentru a imita logo-ul brandului la modă, încadrat într-o cutie.

Realme GT Neo

Interesant este că această culoare pe care o avem se numește „Final Fantasy”. Dar nu are nicio legătură cu jocul cu același nume. În schimb, are aproape aceeași culoare ca și Redmi K40, singura diferență majoră fiind că materialul mat al GT Neo este puțin mai grosier decât K40.

NFC și mufa pentru căști de 3,5 mm sunt prezente. Dar, din cauza necesității de a controla costurile, cadrul și spatele acestuia sunt fabricate din plastic. Așa că reușește să mențină greutatea până la 180g. Combinat cu dimensiunea sa de 6,4 inci, se simte minunat în mână. Dar acest lucru face ca spatele să fie ușor de zgâriat, iar partea lucioasă colorată presărată cu amprente este, de asemenea, mai dificil de șters decât sticla.

Realme GT Neo este echipat cu un ecran Super AMOLED cu rată de reîmprospătare 1080P, 120Hz. Acest ecran ar trebui să fie același ecran cu Realme GT. Metoda de recunoaștere a amprentelor este senzorul obișnuit sub ecran. În timp ce poziția de recunoaștere a amprentelor digitale este relativ mai mică, deoarece are doar 6,43 inci, nu este inconfortabil de utilizat. De asemenea, deoarece este alimentat de procesorul MTK, problema decodării HDR este în continuare aceeași cu realme 8. Culorile vor fi semnificativ mai întunecate atunci când vizionați videoclipuri HDR.

Realme GT Neo

Hardware și performanță

Cipul emblematic al noii generații MTK, Dimensity 1200, a fost lansat pentru prima dată pe realme GT Neo. Deoarece Realme îndrăznește să pună un cip MediaTek pe seria sa GT, înseamnă că sunt foarte optimiști cu privire la acest cip. În 3DMark, telefonul obține 4244, în timp ce în Geekbench 5 are 974 la single-core și 3331 la testele multi-core. Dimensity 1200 a lui Realme GT Neo atinge aproape la fel ca Snapdragon 870 al lui K40 în testul Benchmark. Deci, este Dimensity 1200 un câștigător? Rămâne de văzut.

Camera

Camera principală de pe Realme GT Neo este un IMX682 de 64MP. Celelalte două camere sunt un ultra-wide de 8mp și un macro de 2mp. Deși modulul de cameră al realme GT Neo este exact același cu cel al realme GT, optimizarea camerei de către MTK este mult mai dificilă decât al cipului Qualcomm. Deci, cum este performanța generală?

Cameră principală și mod de noapte

Camera principală menține stilul de culoare al realme GT. Culorile sunt intense, iar contrastul este ridicat. Nicio reducere semnificativă a zgomotului pentru a păstra detaliile. Scena de noapte în modul automat este, de asemenea, minunată. Cu toate acestea, stabilitatea modului de noapte trebuie îmbunătățită. Modul de noapte este aproape același cu modul automat atunci când există suficientă lumină. Dar odată ce lumina este foarte scăzută, modul de noapte nu funcționează la fel de bine ca și modul automat. Expunerea nu este suficientă, iar detaliile sunt aproape pierdute.

Cameră ultra-wide

Obiectivul ultra-wide nu este la fel de bun ca și camera principală. În timpul zilei, după declanșarea HDR, probabil că veți observa mult zgomot în zona evidențiată. Eșantionul general este adesea rău. Problema cu franjuri violete este încă acolo, dar este mult mai bună decât realme GT. Noaptea cu obiectivul ultra-lat, imaginea este ca un voal. Există pierderi semnificative de detalii. Se îmbunătățește atunci când porniți modul de noapte. Cu toate acestea, în condiții de lumină extrem de scăzută, imaginea este subexpusă. Fotografia este aproape inutilizabilă.

Cameră macro și filmare video

Obiectivul macro este același cu realme GT, cu cea mai apropiată distanță de focalizare de 4cm. calitatea imaginii nu este la fel de bună ca pe camera principală. Să ne prefacem că nu există.

De asemenea, nu vă așteptați ca Realme GT Neo să filmeze videoclipuri bune. Stabilizarea camerei principale este foarte slabă și aproape inutilizabilă. În ceea ce privește performanța obiectivului ultra-wide, nu voi spune multe, uitați-vă doar la videoclipuri pe youtube.
Baterie și încărcare
Deși Realme GT Neo nu este echipat cu un adaptor de încărcare de 65w, puterea de încărcare furnizată de 50w este, de asemenea, foarte puternică. Există un încărcător și un cablu de încărcare în cutie. În testul nostru, a fost nevoie de zece minute pentru a ajunge la 35%, treizeci de minute până la 75%, iar o încărcare completă durează doar aproximativ 51 de minute.
Bateria de 4500mAh va asigura, de asemenea, o durată medie de viață a telefonului. O jumătate de oră de TikTok și o jumătate de oră de videoclipuri 1080p au consumat fiecare 6%, o jumătate de oră pe Genshin Impact a consumat 17%. 23 de minute de PUBG au consumat 6%, desigur, acesta este rezultatul setării HDR Graphics Ultra frame rate.
Deci…
Realme GT Neo este cu siguranță un telefon bun. Are un aspect frumos cu performanțe decente. Camera principală nu este rea pentru a face fotografii. Cel mai important lucru este că are încă un preț foarte bun. Dacă doriți să cumpărați un telefon cu buget mic, este cu siguranță o alegere pe care nu o puteți ignora.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version