Acasă Smartphone Xiaomi Black Shark 4 are în sfârșit o dată și un preț...

Xiaomi Black Shark 4 are în sfârșit o dată și un preț de lansare

94
0
Xiaomi Black Shark 4
Xiaomi Black Shark 4

Sumar Xiaomi Black Shark 4.

Xiaomi poate fi încredințat pentru a-și reduce competiția și se face exact asta cu cel mai nou telefon de jocuri, Black Shark 4. Lansat pentru prima dată în martie, acest dispozitiv mult așteptat de la sub-marca axată pe jocuri a Xiaomi este acum disponibil pentru pre- comandă, la un preț relativ mic.

Xiaomi Black Shark 4 a anunțat că dispozitivul de a patra generație este disponibil pentru precomandă pe site-ul său și că va fi livrat – și va fi pus în vânzare în totalitate – începând cu 6 mai. Puteți comanda telefonul din SUA, Marea Britanie și Australia, deși în ultima regiune va trebui să faceți acest lucru prin intermediul site-ului web Xiaomi, unde este livrat din 3 mai.

De asemenea, avem câteva prețuri pentru Black Shark 4 standard în cele două configurații, pe care le vom enumera mai jos. Cu toate acestea, nu există niciun cuvânt despre modelul Pro, de aceea nu este clar când va fi pus în vânzare.

Configuration US price UK price AU price
8GB RAM, 128GB storage $499 £429 $899
12GB RAM, 256GB storage $599 £519 Not on sale

 

Concurență sănătoasă.

La acel preț, Xiaomi Black Shark 4 rivalizează îndeaproape cu un alt telefon de jocuri, Nubia Red Magic 6, care costă 599 USD / 509 GBP (aproximativ 850 USD) pentru 12 GB RAM și 128 GB stocare.

Aceste două telefoane de jocuri cu prețuri mai mici au scăzut prețurile Lenovo Legion Phone Duel și Asus ROG Phone 5, deși ar putea fi în curând bătute de un nou telefon zvonit.

VEZI ȘI:  Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Se zvonește că un alt sub-brand Xiaomi, Redmi, lucrează la propriul telefon de jocuri – Redmi oferă în mod obișnuit dispozitive bugetare cu specificații impresionante, așa că am putea vedea un telefon care îi bate pe toți concurenții săi în ceea ce privește prețul.

Până la lansarea acelui telefon, totuși, Black Shark 4 este cel mai accesibil nou telefon de jocuri din 2021. Rămâneți la curent cu recenzia noastră completă când vom primi mâinile cu dispozitivul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here