Home Smartwatch Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6

0
Xiaomi Mi Band 6
Xiaomi Mi Band 6

Sumar Xiaomi Mi Band 6:

Xiaomi Mi Band 6 este cea mai recentă actualizare a gamei bugetare de fitness tracker, care a devenit una dintre cele mai vândute game portabile din istorie.

Mi Band a dominat gama de brățări de fitness ieftine, dar cu Amazfit, Samsung, Huawei și chiar Fitbit crescând prețul celor mai accesibile trackere de fitness, Xiaomi trebuie să lucreze mai mult pentru a rămâne în față .

Xiaomi Mi Band 6 își propune să rămână în top oferind un afișaj cu rezoluție mai mare și dimensiune mai mare, susținând modurile de antrenament și adăugând senzorul de măsurare a oxigenului din sânge.

Preț și concurență

Acum avem o idee despre preț. În SUA, prețul a crescut la 59,99 USD pe Amazon și nu este disponibil pe Mi Store oficial. În Europa și Marea Britanie, a rămas la același preț ca Mi Band 5 – și este disponibil pe magazinele Mi locale.

Preț Xiaomi Mi Band 6: 59,99 USD

Preț Xiaomi Mi Band 5: 49,99 USD

Pentru a pune asta în perspectivă, Fitbit Inspire 2 vine la 99 USD, Samsung Galaxy Fit 2 este 49,99 USD, iar Amazfit Band 5 costă 49,99 USD. Așa că începe să se joace cu unii dintre băieții mai mari.

Am pus Xiaomi Mi Band 6 la încercare pentru a vedea dacă este un upgrade semnificativ față de Mi Band 5 și dacă acesta este în continuare brățara de fitness cea mai bună și mai accesibilă.

Xiaomi Mi Band 6

Design și ecran

În afara cutiei, Mi Band 6 arată identic cu Mi Band 5. Are același ecran cu margini curbate, aceeași brățară, grosime și greutate, și se simte la fel.

A făcut un salt ușor de la o carcasă de 46 mm la 47 mm și este ușor mai groasă decât predecesorul său la 12,7 mm (anterior 12,45 mm). Cu toate acestea, diferența este imperceptibilă atunci când este purtată.

Xiaomi Mi Band 6 (stânga) și Xiaomi Mi Band 5 (dreapta)

Ceea ce sa schimbat este afișajul, dar, din nou, nu este atât de vizibilă schimbarea. Xiaomi a maximizat ecranul mergând până la marginea carcasei și este cu 50% mai mare decât Mi Band 5.

Este un afișaj AMOLED de 1,56 inci, cu o rezoluție de 152 x 486, care atinge 450 de niți. Diferența este că culorile se simt mai ascuțite și mai clare.

Există aceași ramă neagră și aici, dar este distribuită mai uniform în jurul ecranului pentru a oferi un ecran mai lung, pe care pot încapea mai multe informații. Acum puteți vizualiza două pictograme ale aplicației pe ecran spre deosebire de una și poate afișa detalii despre vreme mai bogate.

Construcția este încă un modul de plastic care se află în interiorul unei benzi de cauciuc – care se atașează cu o clemă de tip știft pe care o împingeți prin găurile din curea.

Este suficient pentru a justifica saltul între generații? Probabil nu este, dar este un plus frumos care face ca Xiaomi Mi Band 6 să fie mai plăcut de privit și de folosit.

Am fi înclinați să spunem că Samsung Fit 2 are un aspect mai bun la acest preț. Dacă doriți o bandă confortabilă cu un ecran bun, atunci asta veți obține aici.

Urmărirea fitnessului și sănătății

Xiaomi Mi Band 6

Urmărirea fitnessului este pâinea și untul Mi Band și există o mulțime de concurenți care oferă funcții bune de activitate la același preț.

Modul în care îți urmărește starea de fitness și se aprofundează în monitorizarea stării tale de bine nu s-a schimbat drastic. Pentru urmărirea zilnică a activității, Xiaomi Mi Band 6 folosește accelerometrul de la bord pentru a urmări pașii zilnici, distanța parcursă și caloriile arse. Încă nu există altimetru pentru a măsura altitudinea sau etajele urcate.

De asemenea, va urmări de câte ori s-au activat alertele de inactivitate și aceste informații, împreună cu totalul pașilor timp de 7 zile, pot fi vizualizate din bandă. Din aplicația Mi Fit, puteți vedea o defalcare a modului în care au fost generați acești pași, ceea ce este o chestie plăcută.

Alertele de inactivitate nu au nimic deosebit, în măsura în care te motivează să te miști. Puteți ajusta obiectivele pasului în aplicația însoțitoare, dar acesta este o alegere personală.

Xiaomi Mi Band 6

Pentru a urmări o bună sănătate a inimii, Xiaomi include din nou PAI.

Dacă mergi la o plimbare rapidă, antrenament sau alergare obții mai multe puncte. Trebuie să vă asigurați că aveți 100 PAI pentru a vă asigura că ați respectat orientările OMS privind timpul activ.

Conceptul este unul grozav, deși așa cum am spus mai devreme, este unul care Xiaomi trebuie să facă o treabă mai bună pentru a-l face motivațional. În acest moment este prost explicat, când ar putea fi o modalitate excelentă de a vă menține motivați să vă deplasați mai mult și să creșteți frecvența cardiacă în mod regulat.

Caracteristici

Nimic nu s-a schimbat cu adevărat pe caracteristicile smartwatch-ului, deși afișajul mai mare înseamnă că vă poate arăta mai multe informații și poate face lucrurile să se simtă mai puțin înghesuite.

Funcționează cu telefoane Android și iPhone-uri și puteți vizualiza notificări de aplicații native și terțe părți, precum și puteți primi informații despre mesaje și apeluri. Puteți configura mementouri și alerte, puteți vizualiza prognozele meteo, puteți controla redarea muzicii pe telefon și să o utilizați pentru a face fotografii de la distanță cu camera telefonului.

Nu există NFC în această versiune, deci nu există suport pentru plăți. De asemenea, merită menționat faptul că Amazfit Band 5, care este un dispozitiv foarte similar la un preț similar, oferă și Amazon Alexa.

Acest afișaj mai mare modifică radical experiența? Am spune că nu. Dar ecranele umplute cu date pot afișa mai multe informații, deci este un pas înainte binevenit.

Xiaomi Mi Band 6

Suportul pentru notificări funcționează în același mod. Nu puteți răspunde la notificări sau vizualiza imagini, dar le puteți șterge când ați terminat de citit.

Xiaomi face o treabă foarte bună de a oferi o mulțime de fețe de bandă și aici. Puteți să țineți apăsat pe actualul dvs. pentru a alege dintre 3 opțiuni diferite și apoi să vă aventurați în aplicația Mi Fit, unde veți găsi multe altele în magazinul său dedicat.

Sunt gratuite și este în mare parte un proces simplu să descarci și să sincronizezi pe Band. Există o colecție frumoasă aici și veți obține și câteva opțiuni animate, deși acestea sunt susceptibile de a consuma viața bateriei un pic mai mult. Cu toate acestea, ne place fața ceasului Xiaomi care prezintă valori de bază de fitness în fiecare colț.

Experiența smartwatch-ului este bună, având în vedere compromisurile pe care trebuie să le faceți cu cantitatea de ecran disponibilă. Chiar dacă este mai mare decât trupa anterioară. L-am folosit asociat cu un telefon Android și nu am avut probleme majore de raportat.

Lucruri precum notificările, comenzile muzicale, actualizările meteo funcționează fără probleme și, în ansamblu, oferă aici un set de bază, dar în mare măsură fiabil de abilități de smartwatch.

Durata de viata a bateriei

Xiaomi Mi Band 6 are în pachet aceeași baterie de 125 mAh ca Mi Band 5, despre care Xiaomi spune din nou că este capabil să vă ofere 14 zile de viață a bateriei.

Xiaomi Mi Band 6

La fel ca și predecesorul său, acest lucru depinde în totalitate de setările și caracteristicile pe care le utilizați în mod regulat. Așadar, având ecranul frumos și luminos, activarea monitorizării continue a ritmului cardiac și a funcțiilor avansate de urmărire a somnului și a urmăririi regulate a exercițiului va afecta performanța bateriei.

Din experiența noastră, cu ecranul frumos și luminos, notificările activate, acele funcții avansate de monitorizare a stării de sănătate și a somnului și urmărirea continuă a stresului activate și urmărirea unui exercițiu în interior sau în aer liber o dată pe zi, am văzut o scădere zilnică de aproximativ 15%, care a dus la aproximativ 7 zile.

Desigur, dacă preferați mai multă autonomie, puteți opri unele dintre acestea ajungând la 10 zile de autonomie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version