Home Smartphone Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition

Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition

0

Sumar Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition:

Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition este cel mai recent model care se alătură seriei Redmi K40. Este primul telefon de gaming de la companie și este echipat cu butoane de umăr care funcționează ca declanșatoare pentru jocuri. Există o lumină ambientală pulsantă construită în jurul configurării camerei triple și comută între diferite culori. Interesant este că acesta servește și ca LED de notificare pentru apeluri, mesaje și încărcare. Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition are un decupaj perforat pentru camera selfie, un modul de cameră dreptunghiular și un senzor de amprentă digitală pe ecran pentru securitate

Specificații Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition:

Redmi K40 Game Enhanced Edition prezintă un afișaj OLED de 6,67 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, o rată de eșantionare tactilă de 480Hz, HDR10 +, rame de 1,8 mm pe trei laturi și decupaj cu găuri perforate pentru snapper-ul selfie. Dispozitivul este alimentat de SoC MediaTek Dimensity 1200 asociat cu până la 12 GB RAM și 256 GB stocare care poate fi extinsă în continuare prin intermediul unui card microSD. Telefonul rulează MIUI 12 bazată pe Android 11. Telefonul de jocuri Redmi are o baterie de 5.065 mAh cu suport de încărcare rapidă prin cablu de 67 W.

În ceea ce privește camerele, Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition va avea o configurare triplă a camerei în spate, care include un senzor primar de 64MP, un obiectiv grandangular de 8MP și un obiectiv macro de 2MP. Există o cameră de 16MP în față pentru selfie-uri și chat-uri video și un senzor de amprentă montat lateral pentru securitate. Funcțiile de conectivitate includ 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, GPS și USB de tip C pentru încărcare și transfer de date.

Design:

Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition folosește un ecran complet de 6,67 inci, cu o rezoluție de 2400 * 1080, o rată de reîmprospătare de 120Hz și o rată de eșantionare tactilă de 480Hz. Din „rândul de perle” observat la microscop, se poate confirma că versiunea îmbunătățită a ecranului Redmi K40 din mâinile noastre utilizează un ecran OLED de la Huaxing Optoelectronics. Ecranul drept îl protejează de distorsiunii ale imaginii pe margine.

Ca un telefon pentru jocuri, versiunea îmbunătățită pentru jocuri Redmi K40 duce greutatea la 205g, iar grosimea corpului este de până la 8,3 mm. Acesta este unul din modelele subțiri și ușoare printre telefoanele de jocuri.

Înainte de aceasta, modulul de amprentă capacitiv montat lateral era de obicei proiectat într-o canelură, ceea ce ar afecta percepția vizuală. Versiunea îmbunătățită a lui Redmi K40 Game Enhanced Edition integrează cu adevărat modulul de amprentă capacitiv montat lateral în butonul de alimentare.

Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition este echipat cu difuzoare stereo duale și o cavitate sonoră metalică închisă. Deschiderea difuzoarelor se află pe partea dreaptă a cadrului în ansamblu, în principal pentru a evita blocarea palmei în timpul jocurilor pe ecran orizontal.

Hardware și performanță:

În comparație cu Dimensity 1000+, Dimensity 1200 a suferit două modificări majore. Una este utilizarea ultimului proces TSMC 6nm, iar cealaltă revine la arhitectura cu trei clustere, cu un nucleu A78 cu frecvența principală de 3GHz + trei nuclee medii A78 2,6 GHz + 4 nuclei mici 2 GHz A55.

Judecând după parametrii de hârtie, îmbunătățirea procesorului Dimensity 1200 în comparație cu Dimensity 1000+ anterior ar trebui să fie mare.

Camere:

Grupul de utilizatori care alege un telefon de gaming pune, de obicei, experiența de joc pe primul loc. Deoarece majoritatea telefoanelor de jocuri nu depun prea mult efort în imagine atunci când proiectează, îndeplinesc doar cerințele codurilor de scanare.

Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition, este un telefon pentru jocuri care urmărește atât utilizarea zilnică, cât și jocurile mobile, are anumite obiective în imagistică, dar există încă unele diferențe față de modelele anterioare Redmi K40.

În ceea ce privește gama de hardware, Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition este echipată cu o cameră principală de 64 de megapixeli + 8 megapixeli cu unghi ultra-wide + 2 megapixeli macro. După analiza raportului de erori, se poate constata că senzorul său principal al camerei este OV64B, iar senzorul obiectivului cu unghi ultra-wide este IMX355, senzorul macro obiectiv este gc02m1 al Gekewei.

OV64B, care acționează camera principală, este un senzor de imagine cu o rezoluție de 64MP folosind pixeli mici de 0,7 microni, o matrice de filtru de culoare patru în unu și un algoritm de recombinare a pixelilor hardware pe cip. Fundul său este de doar 1/2 ″.

Prin urmare, dacă trebuie să utilizați modelul OV64B de 64 megapixeli, încercați să utilizați modul patru-în-unu de 16 megapixeli în condiții de lumină suficiente. Un singur pixel este echivalent cu 1,4 microni, ceea ce este suficient.

Zoomul de 5x este de fapt cel mai evident lucru pentru a judeca cât de bună sau rea este camera atunci când faceți fotografii, zoomul de 5x al K40 Gaming Edition este complet OK la acest nivel și calitatea fotografiilor poate satisface cu siguranță nevoile de fotografiere ale gamerilor, deoarece nu pun prea mult preț pe asta.

Bateria:

Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition folosește o combinație de încărcare rapidă de 67W și o baterie de 5065mAh. Atât specificațiile de încărcare rapidă, cât și capacitatea bateriei sunt în continuare comparate cu seria Redmi K40 anterioară de trei telefoane mobile, care pot fi considerate ca atingând nivelul maxim al modelelor Redmi.

Redmi K40 Game Enhanced Edition vine cu un încărcător original de 67 W și durează doar 50 de minute pentru a încărca de la 1% la 100%. Smatphone-ul poate fi încărcat la 33% în 10 minute, iar în jumătate de oră la 79%. Având în vedere că în timpul utilizării zilnice, bateria nu este, în general, încărcată până când bateria nu este epuizată, deci nu există probleme în utilizarea zilnică.

În plus, încărcare rapidă de 67 W + baterie de mare capacitate care depășește 5000 mAh, NFC complet, telecomandă cu infraroșu, motor liniar, difuzoare duale, cameră triplă de 64 MP, astfel încât să poată rămâne în fața concurenței cu telefoanele mobile convenționale.

Deci…

În ansamblu, Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition poate gestiona cu ușurință relația dintre telefoanele profesionale de jocuri și principalele telefoane mobile zilnice. Este de neegalat la prețul de aprox 310$. Este demn de Redmi să aducă „rentabilitate extremă” în joc.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version