Home PC Zotac Magnus One desktop PC

Zotac Magnus One desktop PC

0
Zotac Magnus One desktop PC

Sistem de gaming compact! Zotac oferă computere foarte compacte de ceva timp. Cu seria Magnus One, există acum un alt reprezentant în ceea ce privește sistemele de jocuri compacte. Performanța nu a fost trecută cu vederea, deoarece GeForce RTX 3070 este o placă grafică de birou completă, cu multă putere. Această recenzie a lui Zotac Magnus One desktop PC va dezvălui ce altceva mai are de oferit sistemul.

Zotac Magnus One desktop PC

Cu noua serie Magnus One, Zotac introduce în portofoliul lor un alt computer de jocuri compact. Cu toate acestea, trebuie menționat imediat că Zotac Magnus One este un sistem barebone. Aceasta înseamnă că memoria RAM, stocarea în masă și sistemul de operare trebuie achiziționate separat. O abordare similară este adoptată de Zotac cu ZBOX-ul său Magnus, care este și mai compact.

Carcasa foarte compactă include tot ce aveți nevoie pentru un PC de jocuri cu drepturi depline. Chiar și sursa de alimentare se află în interiorul carcasei și nu trebuie conectată separat, ca în MEK Mini. O platformă special dezvoltată bazată pe socket-ul Intel 1200 servește drept bază. Cu Intel Core i7-10700, veți obține un procesor destul de modern, care își face treaba bine, deoarece chiar și sarcinile solicitante pot fi stăpânite foarte bine cu cele 8 nuclee și cele 16 fire. Modelul de 65 de wați este o alegere bună, deoarece dezvoltarea căldurii nu trebuie trecută cu vederea. În plus, sistemul este echipat cu un Zotac GeForce RTX 3070. Datorită spațiului limitat, Zotac a decis să utilizeze un modul SO-DIMM pentru RAM, care se găsește în cea mai mare parte în laptopuri. Puteți alege între o variantă convențională de 2,5 inci sau o variantă M.2 pentru stocarea în masă. Cu toate acestea, combinarea ambelor este, de asemenea, posibilă. Sloturile nu interferează între ele.

Zotac ne-a furnizat un Magnus One cu 16 GB RAM DDR4 și SSD-uri, oferind un total de 750 GB spațiu de stocare. Sistemul barebone cu GeForce RTX 3070 este oferit oficial de Zotac la un preț recomandat de 1.499 euro (~ 1.825 dolari). Cu toate acestea, modelele disponibile sunt listate în mod semnificativ peste prețul recomandat (începând de la 1.650 euro (~ 2.009 USD)) la momentul testării, ceea ce este legat de nivelul scăzut al stocului de plăci grafice.

Zotac Magnus One desktop PC

Reperele procesorului

Intel Core i7-10700 este un procesor octa-core cu un TDP de 65 wați. Viteza de bază este de 2,9 GHz, iar viteza maximă de boost este specificată la 4,8 GHz. Core i7-10700 obține un rezultat solid în Zotac Magnus One, fără a lăsa loc pentru mai multe datorită compactității acestuia. Cu toate acestea, sistemul funcționează bine și poate lăsa în mare măsură Intel Core i7-9700K în testele multithread. În testele cu un singur nucleu, Intel Core i7-10700 din sistemul nostru de testare este oarecum egal cu Intel Core i5-10600K.

Performanța aplicației

Configurația noastră de testare a Magnus One atinge rate relativ bune în standardele noastre de aplicare. Cu toate acestea, ne așteptam la o performanță mai bună datorită componentelor încorporate. În comparație cu celelalte sisteme de testare, Magnus One este adesea lăsat în urmă. Ne place faptul că nu are un hard disk convențional. Cu toate acestea, utilizatorii au libertatea de a alege tipul de dispozitiv de stocare în masă pe care doresc să îl folosească.

Performanță 3D și jocuri

Un Nvidia GeForce RTX 3070 care provine direct din portofoliul intern al Zotac este responsabil pentru performanța 3D bună. Sistemul a obținut o performanță solidă în test și a obținut un scor general mai bun decât în testele anterioare care au examinat doar CPU. În ceea ce privește performanța absolută, Magnus One cu GeForce RTX 3070 se situează chiar în spatele sistemului nostru de testare bazat pe AMD Ryzen 9 5900X puțin mai rapid și MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X. Cu toate acestea, performanța ceva mai scăzută nu poate fi descrisă ca fiind vizibilă. Cu toate acestea, RTX 3070 este ușor când vine vorba de generația anterioară echipată cu RTX 2070 Super. Este posibilă o îmbunătățire de până la 30% a performanței și este cu siguranță perceptibilă și la jocuri. Echipamentul Magnus One permite cu siguranță să joci multe jocuri în 2160p, deși jocurile 1440p ar trebui să fie principala țintă.

Zotac Magnus One desktop PC

Zotac Magnus One în testul de stres

Designul compact necesită un sistem inteligent de răcire. Zotac folosește așa-numitul „chimney effect” aici și instalează două ventilatoare în partea de sus care transportă bine căldura reziduală rezultată în afara carcasei. Cu toate acestea, Intel Core i7-10700 se încălzește până la maxim 87 ° C (~ 187 ° F) în timpul testului de stres. Mai mult, temperatura GeForce RTX 3070 a urcat până la aproape 81 ° C (~ 178 ° F) în timpul testului de stres. Toate acestea sunt încă în limite acceptabile și nu există motive de îngrijorare. Chiar și în timpul sesiunilor lungi de jocuri, nu au existat scăderi notabile de performanță care ar indica faptul că temperaturile erau prea mari.

Cu toate acestea, pentru un sistem desktop, Magnus One este gălăgios sub sarcină din cauza sistemului său de răcire. Am măsurat doar 33,5 dB (A) în modul inactiv, deși a devenit considerabil mai puternic la 48,7 dB (A) în timpul jocurilor. Nivelul de zgomot a fost puțin mai mic în testul de stres la 44,2 dB (A). În acest moment, am dori să facem o notă pozitivă a faptului că nu am observat niciun zgomot de ventilator de înaltă frecvență sau coil whine.

Pe de o parte, Magnus One este relativ economic în ceea ce privește consumul de energie, dar, pe de altă parte, este, de asemenea, foarte înfometat atunci când vine vorba de jocuri. Dispozitivul nostru de măsurare a arătat în medie 550 de wați în testul de jocuri. Sursa de alimentare instalată este specificată la 500 de wați. Cu toate acestea, în timpul testului nu au existat accidente care ar indica o suprasarcină.

Zotac Magnus One desktop PC

Verdict – Performanță bună și conectivitate bună

Magnus One de la Zotac este un dispozitiv compact care oferă performanțe foarte bune în cele mai mici spații. Rețineți că acesta este un sistem barebone în care memoria RAM, stocarea în masă și sistemul de operare, de asemenea, nu fac parte din PDSF de 1.499 euro (~ 1.825 dolari). Cu toate acestea, în momentul testării, prețurile realiste încep de la 1.650 euro (~ 2.009 USD) în sus. Utilizatorii care pot obține Magnus One la un preț bun ar putea chiar să obțină un chilipir, deoarece GeForce RTX 3070 singur costă deja mult mai mult de 1.000 de euro (~ 1.218 USD). Intel Core i7-10700 nu este cea mai recentă versiune a procesoarelor Core, dar aceasta nu este o problemă în utilizarea de zi cu zi. Una peste alta, micul Core i7-10700, care nu a fost limitat în ceea ce privește TDP, se potrivește bine sistemului general. Cu toate acestea, Magnus One are un scor mai bun în benchmark-urile noastre 3D și de joc decât în ​​testele dedicate ale procesorului. AMD este oarecum mai bine poziționat aici cu seria Ryzen 5000. Poate că Zotac va lua în considerare dezvoltarea unui sistem bazat și pe AMD.

Carcasa PC-ului arată bine fără multe clopote și fluiere, iar RGB au fost complet anulate. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, deoarece mulți utilizatori caută un PC sobru, iar Zotac a reușit să creeze acest lucru cu Magnus One. În plus, alegerea materialelor este foarte bună, deoarece carcasa este în mare parte din metal. Selecția de porturi este, de asemenea, versatilă și nu lasă nimic de dorit. Cu toate acestea, trebuie să criticăm răcirea oarecum agitată sub sarcină.

Cu toate acestea, nu există multe alternative la Zotac Magnus One, deoarece producătorii populari se concentrează de obicei pe sisteme complete. Cu toate acestea, pentru comparație, puteți arunca o privire la seria MSI MEG Trident X. Oferă o configurație similară într-o carcasă atractivă și compactă.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version